Obalovaný květák pečený v troubě
Tento zdravější způsob přípravy klasického smaženého květáku vám nabídne dokonale křupavý povrch bez zbytečného oleje. Díky pečení v troubě zůstane květák šťavnatý uvnitř a krásně křupavý na povrchu.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obalovaný květák pečený v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJQk6
Moje poznámka
Obalovaný květák pečený v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJQk6
Nejnovější recepty
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 1 hodinou
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 2 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 2 hodinami
Knedlíková nádivka z remosky
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 46 minutami
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 53 minutami
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 1 hodinou
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 2 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 6 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 10 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 10 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 11 hodinami
Čokoládová zmrzlina
Krys0760 před 12 hodinami
Suroviny:
květák,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
strouhanka,
olej
Komentáře (1)