Jarní nádivka
Nádivku obvykle pečeme na jaře, nejčastěji na Velikonoce. Nesmí v ní chybět zelené bylinky, které představují příchod jara, a uzené maso, které ji provoní. Nádivka je díky sněhu z bílků pěkně nadýchaná.
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jarní nádivka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v29Yr
Moje poznámka
Jarní nádivka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v29Yr
Nejnovější recepty
Čokoládové muffiny
Přidáno před 1 hodinou
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Přidáno před 8 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Přidáno před 9 hodinami
Toast s vajíčkem a anglickou slaninou
Přidáno před 17 hodinami
Brokolicový chlebíček s cottagem
Přidáno před 19 hodinami
Linecké sušenky s čarodějnickým tématem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
Marceval před 28 minutami
Jogurtová bábovka II
káťa před 51 minutami
Čokoládový dort s červenou řepou
stefi.f47 před 52 minutami
Buchta Fešák
káťa před 54 minutami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
stefi.f47 před 56 minutami
Vepřové nudličky se žampiony v pikantní omáčce
Sassa před 57 minutami
Míša řezy
kaja.tremlova před 1 hodinou
Housky na hamburger
panilek před 1 hodinou
Rebarborový koláč
mika277 před 1 hodinou
Hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo Václava Havla
Erika2202 před 1 hodinou
Suroviny:
maso uzené,
plec vepřová,
chléb toustový tmavý,
vejce,
sůl,
pepř mletý,
koření polévkové,
květ muškátový,
nať petrželová,
mouka hladká,
máslo,
strouhanka
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.