Plněný vepřový bůček s jarní nádivkou
Vepřový bůček plněný jarní nádivkou s uzeným masem a medvědím česnekem můžete směle podávat jako součást slavnostního oběda. Bude skvělý s vařenými bramborami, hrnkovými knedlíky nebo bramboráčky.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněný vepřový bůček s jarní nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDYqV
Moje poznámka
Plněný vepřový bůček s jarní nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDYqV
Nejnovější recepty
Kuřecí paličky na smetaně
Přidáno před 54 minutami
Kokosová polévka se zázvorem
Přidáno před 2 hodinami
Nekynutý koláč s tvarohem, ovocem a drobenkou
Přidáno před 20 hodinami
Bramborové buchty
Přidáno před 22 hodinami
Hornické „řízky“
Přidáno 9. 2. 2025 09:00
Avokádový čoko krém s kysanou smetanou a pomerančem
Přidáno 8. 2. 2025 14:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát s kuřecími játry
Neregistrovaný před 19 sekundami
Malý domácí chléb pro dva
Neregistrovaný před 1 minutou
Smažené žampiony
Neregistrovaný před 4 minutami
Krůtí karbanátky se sýrem, šunkou a sušenými rajčaty
Neregistrovaný před 6 minutami
Medailonky z panenky
Neregistrovaný před 6 minutami
Třená dvoubarevná bábovka
Neregistrovaný před 13 minutami
Těsto na pizzu
Neregistrovaný před 13 minutami
Strakonické "štrúdle"
Neregistrovaný před 24 minutami
Rajská polévka
Neregistrovaný před 30 minutami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
Neregistrovaný před 33 minutami
Suroviny:
bůček bez kosti,
houska,
vejce,
máslo,
česnek,
česnek mědvědí,
maso uzené,
vejce,
cibule,
mléko,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý
Komentáře