Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Nedaří se vám upéct mazanec, který by vypadal skoro jako ze žurnálu? Tak s tím od cukráře Josefa Maršálka to zvládnete hned napoprvé. Pokud se navíc budete řídit jeho radami, bude bochánek krásně kulatý, lesklý a zaručeně nepraskne.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxMLR
Moje poznámka
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxMLR
Nejnovější recepty
Kvašené zelí
Přidáno před 14 hodinami
Cuketová bábovka s kakaem a banánem
Přidáno před 22 hodinami
Pečený holandský řízek
Přidáno 13. 9. 2025 21:36:51
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno 13. 9. 2025 15:01:03
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno 13. 9. 2025 14:08:09
Čalamáda
Přidáno 13. 9. 2025 14:00:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Kajkajak před 9 hodinami
Švestkové buchty z kynutého těsta
mrazule před 10 hodinami
Škvarečky z bedel
lukadu před 11 hodinami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
xlindadivis před 12 hodinami
Vepřové na kmíně
Zbynek Hladik před 12 hodinami
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 13 hodinami
Nebe v hubě
Kookina před 13 hodinami
Domácí kečup
Fitulka před 14 hodinami
Rychlý švestkový koláč
maminka Machulka před 15 hodinami
Hovězí kližka na česneku a majoránce
kimil před 15 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
mléko,
máslo,
cukr krupice,
rozinky,
rum,
droždí čerstvé,
sůl,
vejce,
lusk vanilkový,
vejce,
mandle
Komentáře (6)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0