Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Nedaří se vám upéct mazanec, který by vypadal skoro jako ze žurnálu? Tak s tím od cukráře Josefa Maršálka to zvládnete hned napoprvé. Pokud se navíc budete řídit jeho radami, bude bochánek krásně kulatý, lesklý a zaručeně nepraskne.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxMLR
Moje poznámka
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxMLR
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 15 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 15 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 15 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 16 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 6 minutami
Kedlubnové zelí
Merylas před 1 hodinou
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 2 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 17 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 18 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 20 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 21 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 21 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 22 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 22 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
mléko,
máslo,
cukr krupice,
rozinky,
rum,
droždí čerstvé,
sůl,
vejce,
lusk vanilkový,
vejce,
mandle
Komentáře (6)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0