Tvarohové lívance
Lívance jsou oblíbená sladká snídaňová klasika. Můžeme je připravit i ve zdravější verzi, stačí ubrat cukr, použít špaldovou mouku a do těsta přidat tvaroh. Po osmažení je podáváme podle chuti například s marmeládou či ovocem.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tvarohové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRO6Y
Moje poznámka
Tvarohové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRO6Y
Nejnovější recepty
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 4 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 7 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 20 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 20 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vynikající pizza
bigbys před 8 minutami
Špagety à la carbonara
Bensat před 11 minutami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
Zazie před 3 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Kakoska před 3 hodinami
Nepečený tvarohový dort s ovocem
janzam před 4 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Fitulka před 6 hodinami
Čočková polévka s uzeninou
Fitulka před 6 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 15 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 18 hodinami
Suroviny:
vejce,
extrakt vanilkový,
tvaroh jemný,
mléko polotučné,
kypřící prášek,
mouka špaldová hrubá,
cukr třtinový,
olej kokosový
Komentáře (1)