Tvarohové lívance
Lívance jsou oblíbená sladká snídaňová klasika. Můžeme je připravit i ve zdravější verzi, stačí ubrat cukr, použít špaldovou mouku a do těsta přidat tvaroh. Po osmažení je podáváme podle chuti například s marmeládou či ovocem.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tvarohové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRO6Y
Moje poznámka
Tvarohové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRO6Y
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 4 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 5 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 9 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 29 minutami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 2 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 4 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 4 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 5 hodinami
Kedlubny s mrkví a hráškem na česneku
juannita před 6 hodinami
Kuřecí stehýnka na paprice
Palenka před 7 hodinami
Suroviny:
vejce,
extrakt vanilkový,
tvaroh jemný,
mléko polotučné,
kypřící prášek,
mouka špaldová hrubá,
cukr třtinový,
olej kokosový
Komentáře (1)