Tvarohové lívance
Lívance jsou oblíbená sladká snídaňová klasika. Můžeme je připravit i ve zdravější verzi, stačí ubrat cukr, použít špaldovou mouku a do těsta přidat tvaroh. Po osmažení je podáváme podle chuti například s marmeládou či ovocem.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tvarohové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRO6Y
Moje poznámka
Tvarohové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRO6Y
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 13 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice
Aztec před 3 hodinami
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 5 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 5 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 6 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 6 hodinami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 6 hodinami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 7 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 8 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 8 hodinami
Červená řepa
radbastim před 9 hodinami
Suroviny:
vejce,
extrakt vanilkový,
tvaroh jemný,
mléko polotučné,
kypřící prášek,
mouka špaldová hrubá,
cukr třtinový,
olej kokosový
Komentáře (1)