Tvarohové lívance
Lívance jsou oblíbená sladká snídaňová klasika. Můžeme je připravit i ve zdravější verzi, stačí ubrat cukr, použít špaldovou mouku a do těsta přidat tvaroh. Po osmažení je podáváme podle chuti například s marmeládou či ovocem.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tvarohové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRO6Y
Moje poznámka
Tvarohové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRO6Y
Nejnovější recepty
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Hermelín ve slanině
Přidáno před 9 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno před 11 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 13 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 13 hodinami
Sekaná s mrkví a polentou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolicová polévka s parmazánem
MirkaP před 1 hodinou
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Moanka před 3 hodinami
Těsto na pizzu
tinakajfoszova před 3 hodinami
Jablkovo-ořechová bábovka
HankaR. před 4 hodinami
Lečo
Lenka Sedlackova před 4 hodinami
Plněné pečené batáty
evahy před 4 hodinami
Cikánský řízek
Petulensie před 5 hodinami
Suroviny:
vejce,
extrakt vanilkový,
tvaroh jemný,
mléko polotučné,
kypřící prášek,
mouka špaldová hrubá,
cukr třtinový,
olej kokosový
Komentáře (1)