Hráškový krém s cizrnou
Hráškový krém připravíme velmi snadno. Navíc díky lahodné, jemné a nasládlé chuti chutná skoro všem, oblíbí si ho jistě i děti. Do polévky po rozmixování přidáme sterilovanou cizrnu, bude tak ještě vydatnější.
Postup přípravy
Krok 1: Mražený hrášek vsypeme do zeleninového vývaru a vaříme asi 10 minut.
Krok 2: Pak rozmixujeme tyčovým mixérem a propasírujeme přes sítko.
Krok 3: Cizrnu scedíme, opláchneme vodou a přidáme do hráškového krému.
Krok 4: Podáváme v miskách.
Zveřejněno 30. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hráškový krém s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6jo4
Moje poznámka
Hráškový krém s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6jo4
Nejnovější recepty
Jablečný závin podle Míši Landové
Přidáno před 1 hodinou
Vepřenky podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno před 17 hodinami
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Přidáno před 19 hodinami
Tvarohové nanuky
Přidáno 1. 8. 2025 08:02:02
Uherská pěna podle ČSN
Přidáno 1. 8. 2025 07:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maminčina jablečná buchta
petka.ftk před 4 minutami
Kulajda
imzlin@seznam.cz před 9 minutami
Rajská polévka III
Tynaja před 23 minutami
Krkovice pečená na cuketové směsi
Pav44 před 41 minutami
Housky na hamburger
ErikaU před 1 hodinou
Kynuté povidlové koláče s drobenkou
Eva80 před 12 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Denade před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
Kocinka před 14 hodinami
Pečená švestková povidla
Sbotka před 15 hodinami
Suroviny:
hrášek mražený,
cizrna sterilovaná,
vývar zeleninový
Komentáře (1)