Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 949 kJ / 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,44 g |
Tuky | 25,07 g |
Vláknina | 28,60 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 41 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 74,09 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vývar přivedeme k varu, vložíme křídla a vaříme 20 minut.
Krok 2: Maso vyjmeme, vykostíme, pokrájíme na menší kousky a udržujeme v teple.
Krok 3: Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem, rozšleháme a vaříme celkem 20 minut.
Krok 4: Po 10 minutách přidáme hrášek, dvě lžíce si dáme stranou a dovaříme.
Krok 5: Polévku necháme mírně zchladnout , rozmixujeme ji a přecedíme přes husté síto.
Krok 6: Na závěr přidáme zbylý hrášek a dochutíme.
Krok 7: Krutonky: rohlíky pokrájíme na kostky a na trošce oleje osmažíme dozlatova.
Podáváme s kousky masa a s krutonky.
Podáváme s kousky masa a s krutonky.
Zveřejněno 4. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hráškový krém s uzeným kuřetem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X77k
Moje poznámka
Hráškový krém s uzeným kuřetem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X77k
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kokosovo-kakaové cukroví
Přidáno před 4 hodinami
Bramborový salát pro sváteční chvíle
Přidáno před 18 hodinami
Hostomický likér
Přidáno před 21 hodinami
Pečený kuřecí gyros
Přidáno před 21 hodinami
Plněné perníčky
Přidáno 4. 12. 2024 12:00
Bulgur s rukolou a granátovým jablkem
Přidáno 4. 12. 2024 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Vánoce a Silvestr s chutí luxusu: Tesco Finest přináší sváteční delikatesy pro každý stůl
Jak na to nejlepší kapání do polévky? Vynikající zavářku uděláte jen ze dvou ingrediencí, vylepšit ji můžete bylinkami
Prosincové pranostiky: „Lepší Vánoce třeskuté než tekuté,“ či „Prosinec, když je studený, bílý, ovoci a vínu se urodí.“
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočka na česneku a cibulce
llub1 před 2 hodinami
Nepečené mandarinkové řezy
Jana1973 před 16 hodinami
Cizrna po indicku
martdol@seznam.cz před 16 hodinami
Kuře na kari
Hanina65 před 17 hodinami
Kulajdička, jak ji dělala maminka
misak2 před 21 hodinami
Kaldounová polévka
Hanina65 před 22 hodinami
Falešný "segedín" z cukety
MartinMartin před 22 hodinami
Jelení guláš
MartinMartin před 22 hodinami
Guláš z jeleního masa
Simonyta před 22 hodinami
Cibulová polévka
Kajkajak před 23 hodinami
Tématické fráze:
hráškový krém,
hráškový krém z uzené maso,
polevka z konzervovaneho hrášku,
hrasek s uzeným,
uzená kuřecí křídla recept,
hráškový krém s krutonky,
hraskový krém s mátou,
hráškový krém z uzeného,
co s uzeným,
hráškový kuskus,
polívka hráškovy krem,
polivka z konzervovaneho hrasku,
hraškový krém s lososem,
celerovo hráškový krém,
hraskový krem jednoduchý,
vařime s kuřetem,
hraskovy krem z konzervovaneho hrasku,
hraškový krém na 10 porcí,
hráškový krém bez mouky,
hraškova polevka z konzervovaneho hrašku
Suroviny:
hrášek mražený,
křídla kuřecí uzená,
máslo,
mouka,
vývar drůbeží,
krutony,
olej,
sůl
Komentáře (16)