Pažitková polévka
Jednou z nejoblíbenějších bylinek v české kuchyni je bezesporu čerstvá pažitka. Její jemně pikantní chuť perfektně dochutí jakýkoliv pokrm. Z pažitky můžeme připravit lahodnou polévku se zeleninou.
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pažitková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJQGr
Moje poznámka
Pažitková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJQGr
Nejnovější recepty
Zabaglione s jahodami
Přidáno před 3 hodinami
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno před 8 hodinami
Spicy chicken tenders
Přidáno před 10 hodinami
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno před 13 hodinami
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno 31. 5. 2025 12:12
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno 30. 5. 2025 15:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč s tvarohem a skořicí
martiline před 1 hodinou
Krkovička na houbách sušených a nakládaných
MarcelaPa před 2 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Irena_Hrr před 3 hodinami
Rychlý čočkový salát
Cejenka před 3 hodinami
Medová kuřecí prsa
Gustavo před 4 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Renefer před 5 hodinami
Jahodová zmrzlina
Vilem1 před 5 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Cejenka před 5 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Jana Jurikova před 6 hodinami
Ředkvičková pomazánka s pomazánkovým máslem
Lenina 123 před 7 hodinami
Suroviny:
pažitka,
cibule,
mrkev,
celer,
vývar kuřecí,
máslo,
semínka lněná,
sůl,
pepř mletý,
strouhaný muškátový oříšek,
vejce,
sůl,
krupice
Komentáře (1)