Špecle s uzeným a špenátem
Špecle májí svůj původ v německy mluvících zemích. Jedná se o podlouhlé těstoviny, podobné haluškám, a můžete si je snadno vyrobit doma. V obchodě jsou k dostání v čerstvé i sušené podobě a se špenátem a uzeným masem jsou opravdu výborné.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špecle s uzeným a špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD9GP
Moje poznámka
Špecle s uzeným a špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD9GP
Nejnovější recepty
Losos s hráškovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Krémová rychlá rajčatová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Jednohubky s mini mozzarellou a cherry rajčátky
Přidáno před 5 hodinami
Kapr v listovém těstě s peperonatou
Přidáno před 5 hodinami
Slovenský skopový guláš
Přidáno před 5 hodinami
Kroupy se zeleninou a sušenými rajčaty
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karlovarský knedlík
Olympus před 8 minutami
Domácí kmínový chleba
Pavluska75 před 2 hodinami
Rajská omáčka
Elektronka007 před 2 hodinami
Hraběnčiny řezy II.
Lida-veverka před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
Reveroger před 3 hodinami
Masové kuličky v rajské omáčce
Leni1970 před 3 hodinami
Segedínský guláš
coolbinsz před 3 hodinami
Jablečný šťavnatý koláč
beruska22 před 3 hodinami
Cuketová polévka s kuskusem
Andyzvesnice před 3 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
TommyKoci před 3 hodinami
Suroviny:
špecle,
špenát listový mražený,
cibule,
vejce,
mouka hladká,
sádlo,
česnek,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)