Kedlubnová polévka
Talíř horké zeleninové polévky dobře zasytí a příjemně zahřeje. Pokud máte doma velkou úrodu kedluben, připravte z nich lahodnou polévku, kterou podáváme s rozpečenou bagetkou, posypanou strouhaným sýrem.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kedlubnová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE06A
Moje poznámka
Kedlubnová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE06A
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 3 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 4 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 4 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 8 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 8 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 1 hodinou
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 3 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 4 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 4 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 5 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 5 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 5 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 5 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 5 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 5 hodinami
Suroviny:
máslo,
cibule,
kedlubna,
vývar kuřecí,
krupice dětská,
sýr tavený,
petrželka,
vejce,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř mletý,
bageta,
sýr strouhaný
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.