Kedlubnová polévka s kroupami
I když kedlubnu jíme často syrovou, skvělá je i v polévce, kde vynikne její nasládlá chuť. Polévku uvaříme velmi snadno a díky kroupám i dobře zasytí. Na talíři ji ozdobíme petrželovou natí.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 278 kJ / 1 022 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,23 g |
Tuky | 43,63 g |
Vláknina | 31,00 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 230 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 108,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kedlubnová polévka s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rw5w
Moje poznámka
Kedlubnová polévka s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rw5w
Nejnovější recepty
Vaječný bagel
Přidáno před 18 hodinami
Jednoduché a rychlé rizoto s ředkvičkami
Přidáno před 20 hodinami
Tartaletky s rebarborovým pudinkem
Přidáno před 20 hodinami
Chuťovky s uzenou vepřovou panenkou
Přidáno před 20 hodinami
Brynzáky s opečenou šunkou a cibulkou
Přidáno před 20 hodinami
Bramborové placičky se špenátem a vejcem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cikánské párky podle oujezdské babičky
Nympheas před 2 hodinami
Polévka s vločkami
Kajkajak před 3 hodinami
Těstoviny s mletým masem a brokolicí
Marylka před 4 hodinami
Pohanka s listovým špenátem
TondaJ před 5 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
tara23 před 5 hodinami
Kopřivový špenát
radekfiala před 7 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
Eva S. před 7 hodinami
Rychlá tvarohová buchta s povidlím jako hanácké koláče
Koffi před 10 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Radka61 před 18 hodinami
Milionová polévka našich babiček
ZuzkaBob před 18 hodinami
Tématické fráze:
babiččina kedlubnová polévka,
kedlubnova polevka,
recept na kedlubnovou na polévku,
kroupy varime zvlast nebo dohromady,
polevka s kroupami,
babiččina kedlubnova
Suroviny:
kedlubna,
máslo,
mouka hladká,
vývar drůbeží,
sůl,
pepř mletý,
kroupy,
nať petrželová
Komentáře (12)