Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Kdo by neměl rád jahodové knedlíky! Pokud vám na zahrádce ještě nějaké zůstaly, pusťte se do vaření. Se snadným kynutým těstem jde jejich výroba krásně od ruky, a než se uvaří, stihnete připravit jogurtovou omáčku. Chutnají dětem i dospělým.
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wQyV
Moje poznámka
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wQyV
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice
Aztec před 4 minutami
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 2 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 2 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 2 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 3 hodinami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 3 hodinami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 3 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 4 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 4 hodinami
Červená řepa
radbastim před 5 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
droždí čerstvé,
mléko,
vejce,
cukr krupice,
sůl,
jogurt bílý,
jahody,
cukr moučkový
Komentáře (1)