Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Kdo by neměl rád jahodové knedlíky! Pokud vám na zahrádce ještě nějaké zůstaly, pusťte se do vaření. Se snadným kynutým těstem jde jejich výroba krásně od ruky, a než se uvaří, stihnete připravit jogurtovou omáčku. Chutnají dětem i dospělým.
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wQyV
Moje poznámka
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wQyV
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 4 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 5 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 9 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 33 minutami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 2 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 4 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 4 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 5 hodinami
Kedlubny s mrkví a hráškem na česneku
juannita před 6 hodinami
Kuřecí stehýnka na paprice
Palenka před 7 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
droždí čerstvé,
mléko,
vejce,
cukr krupice,
sůl,
jogurt bílý,
jahody,
cukr moučkový
Komentáře (1)