Trhanec (nejen) s jahodovým přelivem
Trhanec je vláčný, šťavnatý moučník, který se dá jíst i vychladlý. Je velmi snadný na přípravu. Podávat ho můžeme k snídani, obědu, svačině i večeři. S přelivem ze sezónního ovoce je neodolatelnou lahůdkou pro děti i dospělé.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 223 kJ / 1 009 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,12 g |
Tuky | 39,07 g |
Vláknina | 9,15 g |
Cholesterol | 590 mg |
Sodík | 285 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 124,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trhanec (nejen) s jahodovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lGqJ
Moje poznámka
Trhanec (nejen) s jahodovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lGqJ
Nejnovější recepty
Letní melounový salát s okurkou
Přidáno před 1 hodinou
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 7 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 8 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 8 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 18 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Španělská polévka
Kajkajak před 7 minutami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 12 minutami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 16 minutami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 2 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 3 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 3 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 3 hodinami
Křupavé wrapy z HF
rrobuluss před 3 hodinami
Chleba bez hnětení
HejMira před 3 hodinami
Plněné papriky
Vytvarnik před 3 hodinami
Tématické fráze:
skoricovy trhanec
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
smetana zakysaná,
smetana,
mouka polohrubá,
kůra citronová,
máslo,
jahody,
cukr krupice,
pudink vanilkový,
voda,
rum,
smetana zakysaná,
šlehačka,
jogurt,
zmrzlina,
ovoce,
čokoláda,
poleva čokoládová
Komentáře (1)