Čabajkové lečo
Lečo je oblíbená letní dobrota původem z Maďarska, ve které skvěle upotřebíme zralá rajčata a papriky ze zahrádky. V této verzi ho doplňuje pikantní čabajka, která dodá pokrmu výraznou chuť a sytost. Nejlépe chutná s křupavým čerstvým pečivem.
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čabajkové lečo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yVQA
Moje poznámka
Čabajkové lečo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yVQA
Nejnovější recepty
Kachní stehna na česneku
Přidáno před 53 minutami
Pečené telecí hrudí s hříbkovou omáčkou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 1 hodinou
Krevety v omáčce s paprikami a cuketou
Přidáno před 2 hodinami
Křupavé domácí housky
Přidáno před 2 hodinami
Špagety se žampiony a sušenými rajčaty
Přidáno před 11 hodinami
Rizoto ze zbytků masa
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Koblych před 2 minutami
Chutné vafle
Jitka86 před 1 hodinou
Karlovarský knedlík
Innamiya před 2 hodinami
Povidlové buchty z horkovzdušné fritézy
zvon23 před 9 hodinami
Krabí pomazánka
Sahula před 13 hodinami
Vepřové kotlety na česneku
Kajkajak před 13 hodinami
Bramborové knedlíky
Kajkajak před 13 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Lida.Rose před 13 hodinami
Suroviny:
cibule,
česnek,
paprika,
rajče,
čabajka,
paprika sušená sladká,
vejce,
sůl
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.