Čabajkové lečo
Lečo je oblíbená letní dobrota původem z Maďarska, ve které skvěle upotřebíme zralá rajčata a papriky ze zahrádky. V této verzi ho doplňuje pikantní čabajka, která dodá pokrmu výraznou chuť a sytost. Nejlépe chutná s křupavým čerstvým pečivem.
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čabajkové lečo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yVQA
Moje poznámka
Čabajkové lečo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yVQA
Nejnovější recepty
Krevety
Přidáno před 12 hodinami
Pečená kuřecí křídla se sýrovým dipem, bramborami a paprikou
Přidáno před 16 hodinami
Květáková polévka
Přidáno před 21 hodinami
Tažený jablečný závin podle I. Fabešové
Přidáno před 23 hodinami
Rychlá šlehačková bábovka
Přidáno 24. 9. 2025 20:39:13
Camembert s bramborem z mikrovlnné trouby
Přidáno 24. 9. 2025 20:31:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
weissova123 před 4 minutami
Zeleninové lečo ze zahrádky
MonikaP. před 47 minutami
Vanilkový hrnkový koláč
Elzinka před 11 hodinami
Vepřový guláš s klobásou
Elzinka před 11 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Skunk před 13 hodinami
Domácí kmínový chleba
katkaferencik před 14 hodinami
Olejový korpus na dort
IvanaRr před 14 hodinami
Katův šleh
JaniceKey před 14 hodinami
Květákový mozeček
boxerka69 před 15 hodinami
Rýžový salát s tuňákem
Dana Lubovska před 15 hodinami
Suroviny:
cibule,
česnek,
paprika,
rajče,
čabajka,
paprika sušená sladká,
vejce,
sůl
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.