Vepřové sádlo z domácí pekárny
Vepřové sádlo z domácí pekárny je zajímavý a praktický způsob, jak si doma připravit poctivou domácí surovinu bez nutnosti stání u sporáku. Stačí syrové sádlo najemno namlít, vložit do pekárny a nechat ji pracovat za vás.
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové sádlo z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82WR3
Moje poznámka
Vepřové sádlo z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82WR3
Nejnovější recepty
Extra pistáciový Paris-Brest podle Heleny Fléglové
Přidáno před 4 hodinami
Bezlepkové rohlíčky
Přidáno před 7 hodinami
Krkovice na černém pivu se zeleninou a nivovou přikrývkou
Přidáno před 8 hodinami
Éclair Tiramisu podle Heleny Fléglové
Přidáno před 8 hodinami
Vánoční vídeňské dortíčky
Přidáno před 18 hodinami
Čokoládová kolečka s mandlemi
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
„Žitné“ rohlíky s omládkem
magdalenka před 15 minutami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 1 hodinou
Štrúdlíci ze zakysané smetany
lecho před 1 hodinou
Čokoládové slzičky
malaneta před 2 hodinami
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
Filomenka před 3 hodinami
Valašské frgály
Radimjumbo před 4 hodinami
Nejlepší bublanina
Radimjumbo před 4 hodinami
Bramborák s masovou směsí
lenka.s.r před 4 hodinami
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Mutsynka před 5 hodinami
Suroviny:
sádlo vepřové
Komentáře (5)