Pečená mladá husička
Tradiční pečená husa k oslavě svátku svatého Martina nesmí chybět na žádném stole. Vůně jablek, cibule a kmínu se propojí s křehkým masem a křupavou kůrkou. Tento tradiční a poctivý pokrm zaručeně sklidí úspěch.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená mladá husička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxL6y
Moje poznámka
Pečená mladá husička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxL6y
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 13 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční poleno
Slaninova.L. před 2 hodinami
Sváteční kakao
Kajkajak před 2 hodinami
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 3 hodinami
Bramborová pomazánka
Kamuna před 3 hodinami
Sýrová kolečka
zonoro před 5 hodinami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 7 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 9 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 9 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 9 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 9 hodinami
Suroviny:
husa,
jablko,
cibule,
kmín celý,
sůl,
voda
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.