Krkovička na tymiánu s mladým hráškem

maris Kuchařka: maris

Vepřové maso 21 názorů

Suroviny

3 plátky krkovičky
1 velká cibule
velká hrst čerstvého mladého hrášku
1 lžíce paprikové pasty
1 stroužek česneku
čerstvý tymián
vývar
sůl
pepř
olej
Recept si zatím oblíbilo 23 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. V hlubší pánvi rozehřejeme olej a zpěníme na něm jemně nakrájenou cibuli a česnek.

  2. Vložíme osolené a opepřené plátky masa, orestujeme je, přidáme tymián, paprikovou pastu, podlijeme vývarem, přikryjeme a dusíme doměkka.

  3. Když je maso hotové, přidáme hrášek a necháme ho krátce prohřát.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 217 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krkovička na tymiánu s mladým hráškem

Předchozí 1 2

Tématické fráze: krkovička na tymiánu krkovice s hraskem vepřová krkovice na tymiánu dušená krkovice recepty krkovička recepty krkovička na hrášku dusena krkovicka na hrasku hrášek s krkovicí veprove s hraškem vepřová krkovička na tymiánu krkovice recepty krkovicka tymián krkovice na tymianu na grilování veprove krkovice s hraskem vepřová krkovice s hráškem vepřová krkovice s hráškem recept vepřové s mladým hráškem grilování s mladym

Zapomněl/a jsem heslo