Losos na pomerančích z pánve
Snadná a rychlá úprava filetu z lososa se hodí vždy, když chcete mít po ruce bleskovou večeři. Stačí si vzpomenout den předem a lososa namarinovat. Pak už zbývá jen opéct na pánvi a dodělat výpek vonící po pomerančích.
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 12. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos na pomerančích z pánve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82K42
Moje poznámka
Losos na pomerančích z pánve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82K42
Nejnovější recepty
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 4 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 5 hodinami
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 21 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno 6. 12. 2025 19:03:50
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno 6. 12. 2025 17:46:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí langoše
BTKILI před 4 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 4 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 4 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 4 hodinami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Vepřové na paprice
Misicka77 před 5 hodinami
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
JarkaST. před 5 hodinami
Dýňová polévka mistra kuchaře
Merylas před 5 hodinami
Vajíčková pomazánka
Merylas před 5 hodinami
Kuře s divokým kořením
Merylas před 5 hodinami
Suroviny:
losos,
máslo,
pomeranče,
olej,
koření hřebíček,
med,
mouka polohrubá,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)