Květáková polévka s krupicí a vejcem

Polévky Doba přípravy: 30 minut 0 názorů

Polévky Doba přípravy: 30 minut 0 názorů

Suroviny 6 porcí

1/4 květáku
1,5 litru vody
hrst krupice
1 vejce
1 kostka masoxu
sůl
maggi
špetka muškátového květu
celerová nať
1 lžíce másla

Postup přípravy receptu

  1. Květák rozebraný na růžičky vaříme v osolené vodě s masoxem a hrstí krupice do měkka.

  2. Do polévky vidličkou vmícháme syrové vejce, chvilku povaříme, dochutíme maggi, celerovou natí a špetkou muškátu.

  3. Nakonec do hotové polévky dáme lžíci másla.

Komentáře k receptu Květáková polévka s krupicí a vejcem

K receptu nejsou žádné komentáře.