Candát v mandlovém obalu
Recept ještě nebyl hodnocenFilety z candáta pokapeme citronovou šťávou, osolíme a uložíme do chladničky asi na 30 minut odležet.Do jedné misky rozklepneme vejce, přidáme mouku, koření na ryby a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Filety z candáta pokapeme citronovou šťávou, osolíme a uložíme do chladničky asi na 30 minut odležet.Do jedné misky rozklepneme vejce, přidáme mouku, koření na ryby a…
Candáta dáme do misky, nasolíme, posypeme bylinkami, polejeme olejem a šťávou z celého citronu. Rukou vše promícháme a pootáčíme. Necháme alespoň 2 hodiny v lednici…
Rybí maso má urputné odpůrce i nadšené vyznavače. Leckterého z odmítajících může tato úprava přesvědčit, že rybí maso je kromě zdroje zdravotních benefitů i velmi chutné…
Skvělá ryba jakou je candát, si zaslouží dokonalou přílohu. A tou může být ne úplně tradiční červená čočka v kombinaci se salátovou okurkou. Rychlá příprava ryby,…
Candát patří mezi ryby s velmi jemným masem, které má příjemnou chuť. V tomto receptu najdete inspiraci na jeho přípravu na grilu. Jednotlivé kousky candáta stačí obalit…
Vaření v páře je velmi šetrné a je vhodné i při různých dietách. Když do vody přidáme bylinky, bude ryba připravená na páře krásně vonět. Podáváme ji s křupavou vařenou…
Jemné filety candáta opečené s vůní tymiánu a doplněné svěžím hráškovým pyré představují vytříbený pokrm, který potěší milovníky ryb i bylinek. Elegantní jídlo plné…