

Candát po vsetínsku
Suroviny 4 porce
- 4 menší candáti
- 20 dkg anglické slaniny
- sůl
- pepř
- sladká mletá paprika
- mouka na poprášení
- velká cibule
- 250 ml šlehačka
Postup přípravy receptu
Menší plech poklademe plátky slaniny a posypeme nahrubo nakrájenou cibulí. Ryby nasolíme, opepříme, položíme na plech, posypeme paprikou a lehce zaprášíme moukou.
Mírně podlijeme a dáme péci na 180°C cca 15 minut. Vidličkou zjistíme měkkost masa. Pokud je téměř hotové, zalijeme šlehačkou a necháme dopéci.
Poznámka od kuchařky
Příloha - brambory.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Candát po vsetínsku
K receptu nejsou žádné komentáře.