Candát po vsetínsku

hemriettas Kuchařka: hemriettas

Doba přípravy: 40 minut 4 porce Ryby 0 názorů

Suroviny

4 menší candáti
20 dkg anglické slaniny
sůl
pepř
sladká mletá paprika
mouka na poprášení
velká cibule
250 ml šlehačka
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Menší plech poklademe plátky slaniny a posypeme nahrubo nakrájenou cibulí. Ryby nasolíme, opepříme, položíme na plech, posypeme paprikou a lehce zaprášíme moukou.

  2. Mírně podlijeme a dáme péci na 180°C cca 15 minut. Vidličkou zjistíme měkkost masa. Pokud je téměř hotové, zalijeme šlehačkou a necháme dopéci.

Poznámka

Příloha - brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Candát po vsetínsku

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: candát recept candát recepty top recepty candáta top recepty candat recept na candata recepty s candatem candát top recepty top recepty na candata candát s paprikovou omáčkou candat se šlehačkou maso po vsetínsku recept candat recepty ryby candát recepty z ryby candát top recepty z candáta recepty candat maso candát recepty candat na cibulce top recepty- file z candata top recept candát

Zapomněl/a jsem heslo