Candát na kmínu

Lenka Škulinová Kuchařka: Lenka Škulinová

Doba přípravy: 30 minut s přípravou 2 porce Ryby 1 názor

Suroviny

2 filety candáta
2 lžíce másla
1 větší mrkev
kmín
rozmarýn
mořská sůl
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Sůl, rozmarýn, a kmín rozdrtíme a posypeme candáta z obou stran.

  2. Brambory a mrkev nakrájíme na plátky a na másle opečeme z obou stran. Poté přidáme plátky candáta a rychle osmahneme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Candát na kmínu

Tématické fráze: priprava candata candát příprava candát recept recepty na candata priprava candátů recept na přípravu candáta recepty z candáta recept na přípravu z candáta pečený candát recept na na kmíně recept na filety z candáta candát recepty recepty candat candát na másle a kmíně příprava candat připrava z candáta recept candát candát s kmínem a tymiánem recept na candáta candat peceny na kmine candat peceny na kmine

Zapomněl/a jsem heslo