Husí stehýnka s kroupami a hráškem
Recept ještě nebyl hodnocenZlatavá husí stehna pečená společně s kroupami a hráškem tvoří lahodné propojení tradičních chutí. Sytý a voňavý pokrm, který oceníte zejména tehdy, když nechcete…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Zlatavá husí stehna pečená společně s kroupami a hráškem tvoří lahodné propojení tradičních chutí. Sytý a voňavý pokrm, který oceníte zejména tehdy, když nechcete…
Kapr a Vánoce, to prostě patří k sobě. Avšak tuto u nás tradiční rybu si můžeme připravit po celý rok. Filety pečené v ochuceném másle mají jemnou chuť. Doplníme je…
Segedínský guláš, původem z Maďarska, je oblíbený pokrm, který si našel své místo i v české kuchyni. Kombinace šťavnatého vepřového masa, kysaného zelí a papriky…
Pizza ve zdravější verzi, to je sen nás všech. Základem této pizzy je těsto ze strouhané dýně, psyllia a ovesných vloček, pečené v koláčové formě. Nahoře je těsto…
Luxusní jehněčí kotletky s bylinkovou krustou s tymiánem, česnekem a petrželí se skvěle hodí třeba ke svátečnímu obědu. Podle podrobného receptu od šéfkuchaře Mirka…
Luxusní jehněčí kotletky s bylinkovou krustou s tymiánem, česnekem a petrželí se skvěle hodí třeba ke svátečnímu obědu. Podle podrobného receptu od šéfkuchaře Mirka…
Máte rádi různé smažené placičky? Zkuste si je připravit podle receptu - ze starších rohlíků a voňavé uzeniny. Dochucené kmínem, česnekem a majoránkou, podávané s…