Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chapadla z olihní - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie349 kJ / 83 kcal
Bílkoviny16,00 g
– z toho živočišné bílkoviny16,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky1,30 g
– nasycené0,30 g
– nenasycené1,00 g
–– mononenasycené0,70 g
–– polynenasycené0,30 g
––– omega 30,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 170 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy1,90 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Listový salát s chobotnicí

Listový salát s chobotnicí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Očistěnou zeleninu, nakrájenou na větší kusy, cibuli na půl, česnek vcelku vhoďte do vařící vody, přidejte 2 dl vína, lžíci citrónové šťávy a koření. Chapadla vkládejte…