Proteinové tagliatelle s halloumi a špenátem
Recept ještě nebyl hodnocenVděčným obědem jsou těstoviny, které můžeme připravit téměř s čímkoliv a vždy nám vyjde skvělé a chutné jídlo. Proteinové tagliatelle, s restovaným halloumi, špenátem a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vděčným obědem jsou těstoviny, které můžeme připravit téměř s čímkoliv a vždy nám vyjde skvělé a chutné jídlo. Proteinové tagliatelle, s restovaným halloumi, špenátem a…
Ve vyvážném jídelníčku by měl být zastoupen také dostatek vlákniny, na kterou jsou bohaté zejména luštěniny. Pokud máte rádi pikantnější pokrmy, tak vás zajisté osloví…
Rychlé a ideálně bezpracné masové směsi jsou oblíbeným způsobem, jak nasytit celou rodinu. Inspirujte se receptem plným asijských chutí. Mleté vepřové maso doplní směs…
Kuřecí křidélka, plněná směsí mletého masa a medvědího česneku, si určitě zamilujete. Správná doba marinování zajistí, že maso bude krásně šťavnaté. Jako přílohu můžete…
Cuketová sezóna se pomalu blíží a nastává období, kdy se budeme snažit cuketu co nejvíce zužitkovat v každém pokrmu. Pokud chcete uchovat její chuť až do zimních měsíců,…
Máte v létě přebytek cuket? Zavařte je a uchovejte si kousek sezóny na zimu. Hotová směs skvěle poslouží jako základ pro rychlé vaření – hodí se pod maso, do guláše i do…
Zbyl vám hrnek vařené rýže? Připravte ji s restovanou zeleninou. Pikantní cuketa, rajčata a papriky doplní rýži a vytvoří nový, plnohodnotný pokrm, který můžete podávat…
Naložená cuketa, plná chutí a vůní z bylinek a koření, se na grilu promění ve skutečnou delikatesu a společně s jemně uzenou kýtou vytváří dokonalou kombinaci. Skvělý…
Polévka s jemně pikantní chutí, ve které zůstávají kousky cukety, brambor a další zeleniny. Lehká a sytá zároveň, ideální pro teplé dny a využití sezónních surovin. Na…
Suflé je nadýchaná francouzská specialita, která při pečení díky sněhu z bílků velmi rychle nabyde. Jíme ho ještě horké. Základ suflé tvoří bešamel, do kterého vmícháme…
Tento koláč z křehkého těsta s mozaikou ze zeleniny na povrchu je opravdu krásný. Barevnost mu dodávají střídavě poskládané plátky cukety a mrkve, chuť zase bešamel plný…
Velmi jednoduché zeleninové jídlo, které si vychutnáme jen tak, nebo jako přílohu. Batáty stačí upéct v troubě do měkka. Jejich nasládlou chuť zvýrazníme medovou…
Na pikantní fazole s cuketou vám postačí jen pár minut času, jedna pánev a pár základních surovin, které jistě najdete doma. Výsledkem je sytý pokrm, plný vlákniny a…
Chuťově výrazná zeleninová příloha, která je zároveň snadná na přípravu. Sladkost rajčat a cibule se propojí s vůní česneku, rozmarýnu a špetkou chilli a vznikne tak…
Během horkých letních dnů jistě oceníte tento osvěžující salát. Připravíte ho z cukety a cukrového hrášku, posypete praženými oříšky, přidáte avokádo a nektarinku. Salát…
Voňavá zeleninová směs z pomalého hrnce, plná chutí léta a připravená bez zbytečné práce. Cuketa, paprika, cibule a rajčata se pomalu dusí s kořením do jemné, sladko…
Zeleninová pasta z čerstvé sezónní zeleniny má hustou a koncentrovanou chuť. Zavařenina, která okamžitě dodá hloubku polévkám, omáčkám i těstovinám. Připravte si…
V jednoduchosti je krása - nejinak je tomu v receptu na pečené cuketové hranolky. Doplněné dipem z bílého jogurtu, česneku a kopru se stanou vítaným letním obědem či…
Gobova juha je vydatná a voňavá polévka, která patří k pokladům slovinské kuchyně. Připravuje se z čerstvých nebo sušených hub, často se zjemňuje smetanou a podává s…
Velká úroda rajčat? Tak tu můžete zpracovat do lahodného kečupu podle receptu Kateřiny Winterové. Ten bude mít nezaměnitelnou chuť díky použití různých koření. Výslednou…
Chystáte letní posezení s přáteli a chcete něco zajímavého? Zkuste tyhle zapečené cuketové špízy. Sýr feta naložený v bylinkové marinádě, zabalený v tenkých plátcích…
Pečená vepřová žebra patří k oblíbeným pokrmům naší kuchyně. Vylepšete je dokonalou marinádou, díky které maso natáhne sladkoslanou chuť z medu, hořčice, chilli a špetky…
Omáčka z červeného rybízu s pikantním nádechem je ideální ke grilovanému masu, paštikám nebo sýrům. Kombinace sladkokyselé chuti rybízu a jemné kořeněnosti dodá každému…
Hanácká pikantní topinka je sázka na výraznou chuť, která si vás získá už při prvním soustu. Restované houby, cibulka a jemně rozpečené tvarůžky tvoří neodolatelnou…