Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Krkovička pečená na kolech hlávkového zelí

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min

45 min (5 min příprava + 40 min tepelná úprava)

16. 5. 2022 10:51

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie980 kJ / 234 kcal
Bílkoviny1,41 g
Tuky22,69 g
Vláknina2,54 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,21 g
Sůl8,00 g
Sacharidy4,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova

25. 5. 2022 18:15

Anna Kocikova: :-) ano je to tak, hodně podobné a moc dobré obojí. :-K;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 5. 2022 14:46

Maruško na hlávkovém(ale krájeném)peču tak vím že toto bude dobrota:-Q:-K

Marie Svarcova

16. 5. 2022 18:43

zdenka.s: :-)moc děkuji za komentář a přeji krásný večer :-K knedlíky jsem tu měla nedávno samostatné - najdu a pošlu ;-)

zdenka.s zdenka.s

16. 5. 2022 14:33

Moc zajímavý recept :yes: stopro vyzkouším ,jen ty chlebové knedlíky :-O, pro mě novinka,dívala jsem se na " místní" recepty,mě by ale ,Maruško ,zajímal ten Tvůj ;-) :-K

Marie Svarcova

16. 5. 2022 12:59

magdalenka: :-)děkuji a přeji krásný den :-K

magdalenka magdalenka

16. 5. 2022 12:55

Marie Svarcova: Perfektný recept!

Marie Svarcova

16. 5. 2022 12:52

Eja57: OK rádo se stalo - ono je to asi málo vidět ale to kolo trochu z toho lupenu kouká . :-K také přeji krásné prožití slunečného dne

Eja57 Eja57 (moderátorka)

16. 5. 2022 12:48

Marie Svarcova: Maruško, děkuji za odpověď. To je ten lupen zelí co jsem viděla.
Přeji hezký den :-K

Marie Svarcova

16. 5. 2022 12:45

Eja57: :-)děkuji za komentář - pekáček vystlaný pečícím papírem, vrchní celý list zelý celý potřený olejem a směsí koření a do něj dát kolo zelí a na zelí maso. Nepodlévala jsem. Nemusí se ten list dávat , v původní verzi nebyl ale je škoda ho vyhodit a navíc se pak lépe vše vyndá na talíř. :-K Hezký den

Marie Svarcova

16. 5. 2022 12:38

RubyRom: :-) Moc děkuji za komrntář a přeji krásný den :-K

Eja57 Eja57 (moderátorka)

16. 5. 2022 12:37

Souhlasím s Romi, je to hezký recept.
Ale mám dotaz, vlastně dva. Před vložením do trouby nepodlevame, ani trošku? Podle foto 2. mi to přijde spíš vložené do listů zelí než na uříznuté kolo....
:-K

RubyRom RubyRom

16. 5. 2022 12:30

Zajímavé a určitě moc dobré:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: krkovice vepřová, zelí bílé, olej, sůl, paprika sušená sladká, sušená bazalka, pepř, kmín drcený, chilli

TopRecepty.cz

Krkovička pečená na kolech hlávkového zelí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k99r