Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninová pasta (bujonka)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min

70 min (30 min příprava + 40 min tepelná úprava)

23. 1. 2022 23:17

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Z tohoto množství mám tyto skleničky co jsou na fotce.

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie128 255 kJ / 30 654 kcal
Bílkoviny1 629,37 g
Tuky325,29 g
Vláknina4 883,11 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 171,51 g
Sůl396,30 g
Sacharidy2 864,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mám od Marcely Hackerové z těchto stránek :

Původní zdroj receptu: www.varimesmarcelou.cz/

Tato zelenina se dá obměnit podle toho, co máte zrovna doma. Já jednou nedám brambory, přidám růžičkovou kapustu nebo dýni. Přidávám různé bylinky. Opravdu se nebojte kombinovat různou zeleninu. Přidávám do polévky, omáčky, různých směsí z masa.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: cuketa, mrkev, celer, rajče, cibule, česnek, brambory, list celerový, libeček, olej řepkový, sůl, houby sušené, koření nové koření

TopRecepty.cz

Zeleninová pasta (bujonka)

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NQrv