Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninová pasta (bujonka)

Hodnocení receptu je 4,5 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 40 min

70 min (30 min příprava + 40 min tepelná úprava)

23. 1. 2022 23:17

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Z tohoto množství mám tyto skleničky co jsou na fotce.

Nutriční hodnoty

Energie2 262 kJ / 541 kcal
Bílkoviny11,57 g
Tuky21,79 g
Vláknina32,61 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 72,28 g
Sůl180,62 g
Sacharidy62,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mám od Marcely Hackerové z těchto stránek :

Původní zdroj receptu: www.varimesmarcelou.cz/

Tato zelenina se dá obměnit podle toho, co máte zrovna doma. Já jednou nedám brambory, přidám růžičkovou kapustu nebo dýni. Přidávám různé bylinky. Opravdu se nebojte kombinovat různou zeleninu. Přidávám do polévky, omáčky, různých směsí z masa.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: cuketa, mrkev, celer, celer řapíkatý, rajče, cibule, česnek, brambory, list celerový, libeček, olej řepkový, sůl, houby sušené, chilli, pepř mletý, bobkový list, koření nové koření

TopRecepty.cz

Zeleninová pasta (bujonka)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NQrv