Bezlepková bábovka
Recept ještě nebyl hodnocenUtřeme žloutky s cukry a olejem. Ušleháme sníh. Do žloutkové směsi přidáváme mouku s práškem do pečiva a zlehka vmícháme sníh.Vymažeme formu a vysypeme kokosem. Nalijeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Utřeme žloutky s cukry a olejem. Ušleháme sníh. Do žloutkové směsi přidáváme mouku s práškem do pečiva a zlehka vmícháme sníh.Vymažeme formu a vysypeme kokosem. Nalijeme…
Přebytek vlastních slaďoučkých rajčátek můžeme zavařit ve vlastní šťávě. Tento praktický způsob uchování rajčat zachovává jejich čerstvost a šťavnatost po celý rok.…
Šťavnatá buchta, která je vláčná díky mrkvi a banánu, a je potřená výborným tvarohovým krémem. Afrika řezy jsou tolik oblíbené právě kvůli svěží chuti a jemné…
Nenechte se zmást výčtem ingrediencí. Pár základních, ale opravdu kvalitních surovin. Přesně to vám stačí, abyste vykouzlili fantastické marokánky, které doplní váš…
Francouzské slané koláče zvané "Quiche" se skvěle hodí jako rychlý oběd, večeře, nebo pohoštění na oslavu a rodinné setkání. Tenké křehké těsto plné smetanového sýru a…
Poctivý žloutkový krém je základem každé cukrařiny, připravte si ho doma i Vy a naplňte si jím třeba věnečky, větrníky nebo žloutkové řezy, že jste to ale ještě…
Špagety jsou snad nejoblíbenější verzí těstovin napříč celým světem. Pokud k nim připravíte rychlou snadnou a velmi chutnou rajčatovou omáčku, nejlépe z vyzrálých…
Že nevíte, co je hruščák? To je valašský frgál s hruškovými povidly. Frgále jsou sice z Valašska, ale milují je po celé naši republice. Vyzkoušejte tento recept, ať vám…
Že nevíte, co je hruščák? To je valašský frgál s hruškovými povidly. Frgále jsou sice z Valašska, ale milují je po celé naši republice. Vyzkoušejte tento recept, ať vám…
1. Pripravime si papriky na naplneni, omyjeme je,odrizneme vrsek tak abysme meli cepku na zaklapnuti, vyjmeme duzinu i se seminky a omyjeme. Takhle pripravime vsechny…
Ať už se chystáte na knedlíky či lívance, jistě vám přijde vhod ovocná omáčka, kterou hojně používaly naše babičky. Řeč je o tradičním žahouru, nejčastěji připraveném z…
Hledáte recept na koláčky, které se rozplynou na jazyku? Právě jste ho našli. Těsto je kynuté, ale většina mléka je nahrazena smetanou. V důsledku toho je tučnější a…
Hledáte recept na koláčky, které se rozplynou na jazyku? Právě jste ho našli. Těsto je kynuté, ale většina mléka je nahrazena smetanou. V důsledku toho je tučnější a…
Hledáte recept na koláčky, které se rozplynou na jazyku? Právě jste ho našli. Těsto je kynuté, ale většina mléka je nahrazena smetanou. V důsledku toho je tučnější a…
Na tuto omáčku můžete použít jak sterilované, tak mražené fazolkové lusky. Není třeba je předem vařit, stačí je v omáčce jen prohřát. Vhodnou přílohou je brambor nebo…
Nadýchané ještě teplé koláčky s povidly a křupavou drobenkou vám krásně provoní dům skořicí a sladkou chutí. Náplň dejte takovou, jakou vaše rodina miluje. Je to snadné…
Nadýchané ještě teplé koláčky s povidly a křupavou drobenkou vám krásně provoní dům skořicí a sladkou chutí. Náplň dejte takovou, jakou vaše rodina miluje. Je to snadné…
Bílá jemná omáčka vonící koprem patří mezi klasiku české kuchyně. Připravíme ji z bešamelového základu, do kterého nalijeme naložený kopr i s nálevem a smetanu. Omáčku…
K létu neodmyslitelně patří snad všemi milované ovocné knedlíky. Tvarohové knedlíky plněné švestkami jsou snadné na přípravu, a tak za pouhou půlhodinku si můžete…
Frgály jsou tradiční krajová specialita z Valašska, která si získala oblibu po celé republice. Zkuste si připravit výborné koláče s hruškami, tvarohem, povidly nebo…
Frgály jsou tradiční krajová specialita z Valašska, která si získala oblibu po celé republice. Zkuste si připravit výborné koláče s hruškami, tvarohem, povidly nebo…
Frgály jsou tradiční krajová specialita z Valašska, která si získala oblibu po celé republice. Zkuste si připravit výborné koláče s hruškami, tvarohem, povidly nebo…
Mrkev, petržel, celer, pórek a cibuli nakrájíme na větší kostky a opečeme na pánvi či v troubě dozlatova. Na konci posypeme 1 lžicí třtinového cukru a dáme zeleninu…
Nejprve ušleháme žloutky s cukrem a vodou. Poté přidáme mouku a olej.Nakonec z bílků vyšleháme sníh, který vmícháme do žloutkové směsi. Dáme péct.Suroviny na krém dáme…