Vegan Pavlova s kokosovou šlehačkou
Recept ještě nebyl hodnocenTradiční dort Pavlova z vaječných bílků můžeme připravit v netradiční veganské verzi. Místo bílků použijeme nálev z cizrny a na šlehačku tentokrát budeme potřebovat…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tradiční dort Pavlova z vaječných bílků můžeme připravit v netradiční veganské verzi. Místo bílků použijeme nálev z cizrny a na šlehačku tentokrát budeme potřebovat…
Zadělávané kedlubny jsou skromné, ale chutné jídlo, které připravovaly už naše babičky. Připomeňte si ho s tímto receptem a určitě si pochutnáte. Podávejte je se…
Karamelové větrníky a žloutkové věnečky jako z cukrárny můžete připravit současně z jednoho těsta. Příprava je sice náročnější, ovšem podle tohoto detailního postupu ji…
O tom, že oblíbené větrníky lze připravit i ve zdravější low carb verzi, vás přesvědčí náš recept. Pšeničná mouka je v těstě nahrazena moukou kokosovou, lněným semínkem…
Kombinace banánu, karamelu a šlehačky, to je vskutku slavnostní propojení chutí. Vyzkoušejte tradiční dort Pavlova v tomto chutném pojetí. Křupavý bílkový základ je…
Trubičky z dobrého těsta s rozinkami jsou podobné štafetkovému těstu a po upečení je můžeme celé nebo zčásti máčet v čokoládě a plnit krémem.
Nemáte čas péci mazanec? S jeho přípravou vám může pomoci domácí pekárna. Stačí jen naskládat suroviny ve správném pořadí a pekárna udělá všechnu práci za vás. Mazanec…
Trubičky z dobrého těsta s rozinkami jsou podobné štafetkovému těstu a po upečení je můžeme celé nebo zčásti máčet v čokoládě a plnit krémem.
Zapečené kuře a zelí, je lahodné a syté jídlo, které spojuje bohaté chutě tradiční české kuchyně. Skvěle se doplňuje s různými přílohami, jako jsou knedlíky, brambory,…
Z kynutého těsta je možné kromě jedlých dobrot připravit také krásné dekorace. Podle tohoto receptu připravíme těsto, ze kterého lze vyrobit košík na vajíčka, který se…
Podle tohoto receptu připravíme velmi snadno nadýchaného zajíce či beránka, kterého provoníme rumovým cukrem. Po upečení ho poprášíme moučkovým cukrem a kolem krku mu…
Mazanec je měkounký, málo sladký a díky jablkům vlhčí, výborný i bez másla. Příprava tohoto moučníku je otázkou pár minut pro vložení surovin do domácí pekárny. Výsledný…
Vlastnoručně připravený dort vždy obdarovaného potěší. Připravte jemný piškotový korpus promazaný marmeládou a krémem ze smetany. Dort je dozdobený ovocem v želatině,…
Indiánky znají všichni jako oblíbené špičky, skládající se z bufleru, sněhového krému a čokoládové polevy. Vyzkoušejte je však připravit o trošku jinak, a to naplacato.…
Pokud nejste zrovna velký milovník kynutého těsta, ale i přesto byste rádi doma upekli mazanec, máme pro vás tento recept. Mazanec dosáhne svých rozměrů díky kypřicímu…
Šťavnaté bifteky z mletého hovězího masa podáváme s výraznou a dobře ochucenou omáčkou z rajského protlaku, kořenové zeleniny a vína. Tento pokrm se skvěle hodí pro…
Pokud přemýšlíte, jakým jednoduchým pečivem do ruky ozvláštnit dětem Velikonoce, pak můžete připravit zajíčky z kynutého těsta. Za pomoci domácí pekárny není jejich…
Sladké kynuté velikonoční jidáše podáváme na Zelený čtvrtek. Do těsta přidáme majonézu, je pak velmi vláčné a dobře se s ním pracuje. Po vytvarování a upečení jidáše…
Velikonoční pohoštění můžete trochu oživit roztomilé vypadajícími a skvěle chutnajícími aspikovými vejci. Jako formičky poslouží předem připravené vaječné skořápky.…
Kynutý mazanec je tradiční součást svátků jara. Na velikonočním stole nesmí chybět. Příprava je trochu náročnější, ale výsledný jemný a kyprý mazanec vám bude odměnou.…
Univerzální těsto, které se hodí na mazance, vánočky, bochánky, případně i buchty. Kynuté těsto je základem české sladké kuchyně. Různými náplněmi a příchutěmi vám má…
Jemné, příjemně sladké kynuté pečivo tvarem připomínající provaz. To jsou tradiční velikonoční jidáše či jidášky. Po upečení se ještě horké potírají medem a zchladlé je…
Beránci jsou tradičně pečeni na Velikonoce jako jeden z jejich symbolů. V tomto receptu je beránek je z nadýchaného těsta, ve kterém najdete také kousky kandovaného…