Hnědá jednoduchá a dobrá fazolovka
Recept ještě nebyl hodnocenFazole si uvaříme téměř do měkka, nebo je může přes noc nechat namočené a druhý den uvařit v té vodě, co se máčely. V jiném hrnci si na oleji osmažíme do hněda…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 131 kJ / 270 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,00 g |
Tuky | 1,60 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 1,20 g |
–– mononenasycené | 0,40 g |
–– polynenasycené | 0,80 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 36,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 28,00 g |
– cukry | 2,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Fazole si uvaříme téměř do měkka, nebo je může přes noc nechat namočené a druhý den uvařit v té vodě, co se máčely. V jiném hrnci si na oleji osmažíme do hněda…
Cibulu, cesnak, kvaku a mrkvu ocistime. Na oleji orestujeme nasekanu cibulu a cesnak. Mrkvu a papricku nakrajama na kolieska a kvaku na mensie hranolky. Vsetko pridame…
Vegetariánské chilli je nadupané výživnými luštěninami. Fazole spolu s čočkou, paprikou a kořením doplňuje samozřejmě chilli. K této pálivé směsi pak připravíme jako…
Fazole namočit přes noc.Uvařit fazole spolu s pokrájenou cibulí, pak polovinu hotových fazolí odebrat a druhou polovinu rozmixovat tyčovým mixérem, naředit vodou, přidat…
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 22. 4. 2024 23:54
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
Jahodové tiramisu: Nepečený italský dezert místo tradiční kávy ochutí jahody a jahodový sirup, vláčný je díky mascarpone se šlehačkou
MasterChef Česko se vrací na televizní obrazovky: Kdo získá titul nejlepšího amatérského kuchaře a výhru 1 milion korun?