Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fruktóza - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie1 674 kJ / 400 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy100,00 g
– cukry100,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Nutela z avokáda Videorecept

Nutela z avokáda

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zralé, měkké avokádo oloupeme, vyjmeme pecku a avokádo nakrájíme do misky na kousky. Přidáme kakao, banán, fruktozu, popřípadě med a vše rozmixujeme tyčovým mixérem…

Jablečné želé

Jablečné želé

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a nakrájíme na malé kostičky, zakápneme šťávou, aby nám nezhnědla. V rendlíku si rozpustíme oba cukry a přidáme jablka. Necháme…

Hrušková povidla

Hrušková povidla

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Hrušky oloupeme, vyloupneme jádřinec a rozkrájíme. Vložíme do kastrolu společně se šťávou a za častého promíchání je rozvaříme do měkka.Pak je rozmixujeme nebo…

spagetka

200 min

Ječný chléb

Ječný chléb

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Před posledním kynutím (po konečném hnětení) vyjmout z nádoby, vytvarovat oválný bochník, naříznout, poprášit ječnou moukou a vrátit do pekárny.

Kustovnické koláčky

Kustovnické koláčky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Do mísy prosejeme mouku, uděláme důlek, nalijeme vlažné mléko, rozdrobíme droždí, posypeme cukrem a necháme 10min odpočinout. Promícháme, přidáme vejce, olej a…

Perníková buchta (kvásková)

Perníková buchta (kvásková)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Večer si smícháme v míse kvásek, vodu a celozrnnou mouku (150ml a 150g), přikryjeme fólií a necháme přes noc (12hod) v teple odpočívat. Ráno vyšleháme vajíčka s cukrem…

Meltík

Meltík

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Jogurt si dáme do jemného cedníku, položíme na misku, přikryjeme potravinovou fólií a necháme 24hod vykapat syrovátku. Druhý den ,,suchý“ jogurt vyšleháme s tvarohem a…

1 2 3 4

Máma v kuchyni

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům