Ječný chléb

Domácí pekárna Doba přípravy: Program: Základní 4 názory

Domácí pekárna Doba přípravy: Program: Základní 4 názory

Suroviny Bochník: 1500g

400 ml vody
4 lžíce oleje
600 g chlebové pšeničné mouky
180 g ječné mouky
1 lžíce fruktozy
1 lžíce soli
1 sáček suchého droždí (7-10g)
4 lžíce dýňových semínek

Postup přípravy receptu

  1. Před posledním kynutím (po konečném hnětení) vyjmout z nádoby, vytvarovat oválný bochník, naříznout, poprášit ječnou moukou a vrátit do pekárny.

Komentáře k receptu Ječný chléb

Tématické fráze: ječný chléb jecny chleba ječný chléb recept chléb z ječné mouky chleba z ječné mouky chleb ječný recept na ječný chleba recept na ječný chléb domácí chléb z ječné mouky recept ječný chléb ječný chléba recept chleba s ječne mouky chléb z ječné mouky recept ječná mouka recepty chléb s ječnou moukou recept na bezpluchy jecmen domácí ječný chléb ječná mouka na chléb recept ječná mouka recepty chléb ječna mouka chléb recepty