Kaki bublanina

spagetka Kuchařka: spagetka

Moučníky , Řezy s ovocem, bublaniny 10 názorů

Suroviny

Těsto:
1/2 másla nebo Hery (125 g) - změklé
3 vejce
1/2 l mléka
300 g špaldové mouky
100 g polohrubé mouky
150 g fruktozy (nebo normálního cukru)
1 prášek do pečiva
kůru z 1/2 citronu
Na kaki náplň:
4 kaki
Na ochucení:
kaki
špetka skořice
muškát
citronová šťáva
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Přiznávám, že já těsto díky únavě a pokročilé době dělala v pečce. Prostě jsem do nádoby dala suroviny v pořadí tekuté, tuhé, jak je uvedeno v surovinách a zapnula program Těsto. Máslo bylo velmi změklé. Samozřejmě můžeme připravit i klasicky v míse.

  2. Kaki nakrájíme na kousky, ochutíme.

  3. Tekuté těsto nalijeme na pekáč vyložený papírem nebo potřený tukem a vysypaný např. kokosem.

  4. Pečeme dle své trouby, já pekla 30 min. na 175 °C

Poznámka

Recept vhodný pro diabetiky

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kaki bublanina

Tématické fráze: recepty z kaki jak připravit kaki kaki recepty s kaki bublanina od ládi hrušky kaki recepty kaki v akci recept z kaki kaki akce bublanina s kaki bublanina kaki kaki recept recept na kaki muškát citronový kaki štrůdl recept kaki kaki+recept recept na z kaki recept na obsahuje kaki jak změkne ovoce kaki