Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kandovaná dýně s příchutí pomeranče

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 2880 min Doba přípravy: 2880 min

2880 min (2880 min příprava)

4. 10. 2016 13:08

Suroviny

Porce: Po spracování cca 300 g

Nutriční hodnoty

Energie10 515 kJ / 2 513 kcal
Bílkoviny14,15 g
Tuky3,80 g
Vláknina40,35 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 28 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy587,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem našla v Blesk pro ženy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 9. 2018 19:40

kmusilkova: Myslím, že by v tom neměl být problém. Já sice neměla tak velkou dýni, ale myslím, že vadit to nebude :-)

kmusilkova

22. 9. 2018 14:57

Obrovskou dýni mám na zahrádce. Měří v průměru snad 80cm. Můžu to udělat z ní? Nebo mě napadlo, že ji vydlabu aby byla na halloween a dá se potom ten vnitřek použít třeba na tuhle kandovanou? A nebo jinak? Straší mě už teď. Díky za odpověď.

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 11. 2017 16:57

Vlaďka: Bude to asi odrůdou dýně, jinak nevím. Mi se to fakt povedlo a dělala jsem to poprvé v životě:-(

casino casino

1. 11. 2017 14:29

Vlaďka:
Esi je pravda vše co píšete:-) pak už může být na vině enom dýýýně...:-);-):-D
No, můžete se mrknout, jak proslazuji já: https://www.toprecepty.cz/recept/39895-mostarda-ov...

Vlaďka

1. 11. 2017 14:05

Nevím čím to je,ale už 4.rok se mě dýňové kandované kostky nepovedly.Jsou měkké mokré,nejdou usušit,je z nich nakonec taková marmeládová hmota.Nevím proč jsem tak nešikovná,ikdyž si myslím,že jsem dobrá kuchařka a baví mě zavařování atd.;-(

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 10. 2017 15:50

ceranda: Určitě by to bylo fajn :-). U nás se rychle spotřebovala;-)

ceranda

25. 10. 2017 14:33

Recept se mi velice líbí, a protože mám dýní spousta, určitě se do toho pustím. Jak kandovanou dýni pak nejlépe skladovat? Uzavřenou v dóze? Děkuji

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 10. 2017 23:36

janina3365: to mne moc těší ;-)

janina3365 janina3365

17. 10. 2017 18:02

Tato kombinace je výborná, jen jsem uvařenou dýni nechala ještě vychladnout a pak asi 12 hodin macerovat a teprve pak scedila a sušila . :-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 9. 2017 12:54

Wikki: Hlavně, že chutná :-)

Wikki

19. 9. 2017 15:17

Je to dobrota, nemám tak pěknou barvu jako na obrázku, ale je to výborné.:yes:<3

nanny

27. 12. 2016 20:22

<3:-K:yes:

Ivace64 Ivace64

9. 10. 2016 13:05

:-K:-K<3:yes::yes:

medanek medanek

7. 10. 2016 13:24

:yes: :yes: :yes:

mika59 mika59

4. 10. 2016 16:11

Jani paráda, to musí být dobrota..:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kandovaná dýně top recepty kandovaná dýně kandovaná dýně recept recepty z dýně susena kandovana dyne kandované dýně spracovani dyne sušená dýně s pomerančem recept na kandovanou dýní pomerančová sušená dýně recepty kandovanéz dýně zavařování obláčkový chléb recept sušená dýně s na pomerančích sušená dýně s pomeranč jak udělat kandovanou na dýni jak udelat kandovana dýně jak kandovat dýni domaci kandovana citr.kura kandována dýně obrázky pomerancova dýně

Suroviny: dýně, citron, pomeranče, cukr

TopRecepty.cz

Kandovaná dýně s příchutí pomeranče

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MVqB