Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Raffaello pyramida

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 1. 2013 11:22

Suroviny

Porce: 60ks

Nutriční hodnoty

Energie10 480 kJ / 2 505 kcal
Bílkoviny22,55 g
Tuky179,80 g
Vláknina30,60 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 61 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy183,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://www.facebook.com/dlabemesmishkou

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Iness Iness

20. 1. 2013 15:53

vladi:Závist s tím nemá nic společného, to je asi ale těžké pochopit. Recept je pěkný.

vladi vladi

20. 1. 2013 15:41

;-)tohle je pěkný receptík na sladkou "ňamku" u nás by nepřežil ani odpoledne /u Vás v lednici 3-5 dnů/!! Jen dál takové dobrůtky sem s nimi- a některých "závistivců"si nevšímej!!:yes::-p:-D:-D

DlabemeZdrave DlabemeZdrave

20. 1. 2013 14:30

Vidlicka: ano, kvůli právům to nešlo, ale lze si to zdarma stáhnout na sharerapid, kam jsem to nahrála ;-)

Reny2

20. 1. 2013 14:15

Naprosty souhlas s Michalem a Majkou....podle bystrousky a Iness musi vsichni pockat,aby ony milostive vyhraly a pak muzou vkladat...:no::-((:-//...podle mne je nefer tohle chovani....ja napriklad ani nevim,ze nejaka soutez bezi....to abych si dala pozor a tech par receptu co mam nachystane pridala az pak,abych taky nebyla narcena.....primlouvam se uz jen proto,ze tyto recepty jsou zdrave,netradicni a zajimave...:yes::-K...a myslim,ze zadat svuj blog neni tak spatne ...koho podobne recepty zajimaji se tam podiva a DlabemeZdrave nemusi dalsi recepty vkladat a byt tak tercem utoku....ja se radeji jdu podivat,co je tam zajimaveho nez si kazit den s bystrouskou a Iness...:-(

Vidlicka

20. 1. 2013 14:09

omlouvám se, myslela jsem pořad Masterchef, ne Pekelná kuchyně:-) a vidím, že na vašich stránkách to lze po příhlášení zhlédnout :-)

Vidlicka

20. 1. 2013 14:05

Pouštím si vaše videa na youtube (např. ano šéfe! a dříve i pekelnou kuchyni, ale je škoda že už ta Pekelná kuchyně nejde pustit, byl nějaký problém s právy? oni teď na Nově mají nějaký placený kanál voyo, aby si lidé pouštěli videla tam a platili, tak je to asi proto, že? jinak, ačkoliv nevím, o jakou soutež se jedná, ale jak se zdá, žádné pravidla neporušujete, tak proč něco hezkého nevyhrát, ne? já jsem si taky založila food blog a hodlám tam dávat recepty, kterí jsem zveřejnila i zde a naopak tam něco přidat a pak to hodit i sem. a i kdyby se jednalo o nějakou propagaci vašeho blogu-vždyť o to tady taky jde, ne? každý chce, aby si jeho blog přečetlo co nejvíce čtenářů a člověk, který jej píše, byl za to třeba pochválený (že má hezké fotky atd.)-mě to třeba potěší ;-) tak vám přeji hodně pravidelných čtenářů a jdu se na ten váš blog taky mrknout :-))

Patricie

20. 1. 2013 14:04

:-KSouhlasím s Majkou. Máš pěkné recepty a hezké fotky.:yes::yes:

ivulinka ivulinka

20. 1. 2013 13:55

To by se mlsalo...:-p

Michal

20. 1. 2013 13:28

Panebože, proč jí nedáte pokoj. Kde je napsané, kdy a kolik receptů se má přidávat? Vy jste nemožné ženské, měly byste být rády, že sem dává někdo neotřelé a zajímavé recepty a poučit se z nich a ne pořád dokola sem psát ty vaše plácanice co dala vaše lednička. Čiší z vás závist, aby nebyl někdo lepší oficiálně, což samozřejmě již řada kuchařek tady je. A nechovají se tak jako vy. A teď se pusťte do mě:-D:-))

DlabemeZdrave DlabemeZdrave

20. 1. 2013 12:52

Majka: Děkuji za Váš názor, ale mně o soutěž ani výhru nejde. Jsem tu kvůli receptům a v diskuzi jsem celou situaci objasnila. Bohužel někdo diskuze nečte a potom neví a já to nebudu pořád dokola opakovat u každého receptu. :yes:

Majka

20. 1. 2013 12:49

Iness: Má hezké a netradiční recepty a prostě soutěží, což se děje při vyhlášení nějaké soutěže všude. Tak nevím, proč takový údiv. A pokud autorka tvrdí, že tady není skrz soutěže, tak to neumím posoudit, ale podle mého názoru by se neměla z ní odhlašovat. Proč nezískat nějakou cenu za hezké recepty;-):-)

Iness Iness

20. 1. 2013 12:30

DlabemeZdrave:Nevím proč, ale nevěřím Vám:-! Pokud Vám nejde o soutěž, tak počkejte dokud neskončí a pak sem vesele cpěte dál co hrdlo ráčí. Vůči ostatním je to nefér:-!:no:.

Majka:Závist? na tom, že sem dotyčná kopíruje svůj blog není nic záviděníhodné:-!.

Majka

20. 1. 2013 12:23

DlabemeZdrave: Doufám, že Vám nevyhoví!!!:-D:-!:-!:-!

DlabemeZdrave DlabemeZdrave

20. 1. 2013 12:22

bystrouska: :-( O soutěž mi vůbec nejde, požádala jsem administrátory, už včera, že se soutěže neúčastním

Majka

20. 1. 2013 12:18

Já naopak chválím přidané recepty, mně se líbí;-):yes: A tím, že má někdo svůj blog a recepty dává i tady, tak tím snad neporušuje žádná pravidla a ani podmínky soutěže, kdy se soutěží o největší počet přidaných receptů a fotografií;-) Tak proč taková zášť nebo snad závist? To jsou starosti........

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: raffaello soutěž youtube pekelná kuchyně voyo.cz zdarma bez registrace sladká pyramida z kuliček rafaelo do pyramidy raffaello kuličky recept ze sušenek recept oreo lanyze recepty voyo.cz raffaello kuličky z vanilkových sušenek raffaello kuličky rýžové mléko rafaelo kulicky youtube bramborova pyramida you tube raffaello kuličky blog ryžove vločky a marshmallow

Suroviny: kokos mletý, kokos strouhaný, vločky rýžové, máslo, mléko obilné, fruktóza, fruktoza vanilková, mandle mleté

TopRecepty.cz

Raffaello pyramida

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r7RL