Kapr na hořčici s batátovým pyré
Recept ještě nebyl hodnocenVychutnejte si klasickou českou rybu zase na jiný způsob. Marinováním v hořčičné marinádě získá kapr zajímavou chuť. Pak ho jen stačí opéct na pánvi a podávat s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vychutnejte si klasickou českou rybu zase na jiný způsob. Marinováním v hořčičné marinádě získá kapr zajímavou chuť. Pak ho jen stačí opéct na pánvi a podávat s…
Zimní jídlo má zahřát, pohladit duši a samozřejmě nasytit. Aby maso v závitcích dobře chutnalo i s přílohou, použijte stejné bylinky na ochucení pečených brambor. Česnek…
Kuřecí plátky s ananasovo-arašídovou směsí jsou exotickým a chutným pokrmem, který přináší spojení sladké a slané chuti. Tento recept spojuje šťavnaté kuřecí maso s…
Pečené bramborové krokety si většina z nás představí jako přílohu, ale připravit je také můžete jako jednu z mnoha chuťovek na oslavu nebo k posezení s přáteli.…
Máte již sklizené první ředkvičky? Ty jarní jsou opravdu šťavnaté a chutné. Vykouzlete z nich snadnou pomazánku, která je vděčnou svačinou, nebo snídaní. Její chuť…
Osvěžte svůj jídelníček a zkuste kombinovat zajímavé chutě. Kuřecí paličky pečené a marinované javorovým sirupem a hořčicí spolu se štiplavými ředkvičkami a zeleným…