Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hořčice hrubozrnná - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Ryba na bramborovém pyré s omáčkou

Ryba na bramborovém pyré s omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Filety nakrájíme na proužky (např. 10x4cm), tyto podélně nakrojíme tak, aby do něj šlo nasypat citr.kůru+kopr+osolíme,opepříme a zase je přeložíme zpět a zabalíme do…

Cibulovo-sýrový quiche

Cibulovo-sýrový quiche

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

těsto: 1. Do mísy kuchyňského robotu (nebo na vál) dáme mouku a sůl a několikrát zapulzujeme (promícháme). 2. Postupně přidáváme máslo a pulzujeme, asi 10 krát, dokud…

Bramborovo-rybí karbanátky

Bramborovo-rybí karbanátky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Brambory uvaříme v osolené vodě doměkka cca 15-20 min. Mezitím vlijeme mléko do hrnce, osolíme, opepříme a vložíme rybu a na mírném plameni vaříme 5-10 minut. Potom…

BILKOVAI

45 min

Caesar salát s krevetami (z Prostřeno)

Caesar salát s krevetami (z Prostřeno)

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Omytý římský salát necháme okapat a vložíme do mísy.Do mixéru vložíme majonézu, strouhaný parmazán, stroužek česneku, hořčici, ančovičky a kapku vody. Rozmixujeme a…

Muflonek

30 min

Jemný salát

Jemný salát

Recept ještě nebyl hodnocen 3,8

Zeleninových salátů není nikdy dost. Připravit ho s jemnou hořčičnou zálivkou je otázka několika minut. Může posloužit jako skvělá příloha ke grilovanému masu nebo jako…

RubyRom

30 min

Salát s kuřecími kousky

Salát s kuřecími kousky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kuřecí prso pokrájíme na asi 6-8 malých kousků. Ty zlehka naklepeme, potřeme olejem, osolíme, opepříme, přidáme tymián a necháme asi hodinu odležet.Poté na pánvi…

MAKE-FOOD

30 min

Králičí závitky s fenyklem

Králičí závitky s fenyklem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Hřbítky osolíme, pomažeme hrubozrnnou hořčicí a rozdělíme na ně sušená rajčata nakrájená na proužky.Svineme do roládky a pevně ovineme plátky slaniny.Na pánvi…

maris

75 min

1 7 8 9 10

Naposledy jste si prohlédli