Ředkvičková"pikantní"pomazánka po x...

Anna Kocikova Kuchařka: Anna Kocikova

Doba přípravy: za chviličku+ 1/2 hodina na vypocení nastrouhaných Pomazánky 11 názorů

Suroviny

svazek ředkviček (cca 8-9 větších kousků)
2 sladkokyselé okurky
1 pomazánkové máslo bez příchuti (200 g balení)
3 vrchovaté polévkové lžíce hrubozrnné hořčice
1/2 kl soli
čerstvé lístky petrželky
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do misky si na hrubém slzičkovém struhadle nastrouháme dobře umyté ředkvičky, okurky, osolíme a necháme alespoň půl hodiny vypotit.

  2. Poté přemístíme do cedníku s drobnými oky a rukou pořádně vymačkáme tekutinu.

  3. Vložíme opět do misky, přidáme pomazánkové máslo, hořčici, vidličkou důkladně promícháme a dáme vychladit do lednice.

  4. Mažeme na námi oblíbené pečivo, sypeme čerstvou petrželkou.

Poznámka

Pročetla jsem si všechny zde uvedené ředk.pomazánky, našla jsem samé podobné, tak přidávám i svou verzi, kterou má naše rodina v oblibě. Bude-li se někomu zdát, že je zbytečné nechávat nastrouhanou ředkvičku vypotit, klidně může pomazánku umíchat hned. Ale po namazání začne pečivo brzy nasakovat a nám to nechutná.

Použila jsem“Francouzskou hrubozrnou hořčici“značky kand, zakoupenou v Kauflandu. Tyto a jim podobné mívají také v Lidlu a Albertu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Ředkvičková"pikantní"pomazánka po x...

  • Anna Kocikova Anna Kocikova(autorka receptu)

    yanull::-)Jani,chvilku jsem zde nebyla:-8ale kdybych věděla,že si chceš nabídnout,nechala bych Ti u sousedů;-):-D:-DDěkuji Ti:-K:-*

    Odpovědět

  • yanull yanull(moderátorka)

    Ani, chtěla jsem si nabídnout, ale už na mne nezbylo, tak alespoň posílám 11. bod, já vím, že bys mi dala, že nejsi žádný škrob ;-):-p:yes::-K:yes:

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova(autorka receptu)

    misza:Jsem moc potěšena:-Ka za foto děkuji:-*Lučina je také príma do pomazánek:yes:
    Za hezké kometíky i hodnocení všem děkuji:-):-K

    Odpovědět

  • suslajda suslajda

    Pěkná pomazánka pochutnala bych si:-p:yes::yes:+10

    Odpovědět

  • danielle72 danielle72(moderátorka)

    Svěží zeleninové pomazánky máme moc rádi a tahle se Ti povedla :yes::yes::-!:-K:-K

    Odpovědět

  • rozmarynaH rozmarynaH

    Pomazánky dělám dost často, většinou z rybiček a co lednička dá:-D. Z ředkviček to má určitě pikantní chuť a to my rádi:-p Možná bych si přidala malililinko sardelové pasty, ale určitě vyzkouším. Posílám zasloužený bodík:yes:

    Odpovědět

  • misza misza

    Aničko, super tip na lehkou večeři. ;-) Místo pomazánkového másla jsem dala krémovou Lučinu. Bodíka jsem už dala a ještě přidávám fotku.

    Odpovědět

  • aisha aisha

    Urcite bych si moc pochutnala..:yes:

    Odpovědět

  • varilamyskakasicku varilamyskakasicku

  • jarka skrobakova jarka skrobakova

  • misza misza

    Aničko, já bych si určitě pochutnala :-p Lákavé fotky +1:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: ředkvičková po po.pomazanky recept na ředkvičkovou pomazánku dušená řekvičková pomazánka ředkvičková pomazánka s rybičky ředkvičková pomazánka 12 x pomazanka dušené ředk teplá ředkvičkova pomazánka recept řekvičková pomazánka recept ředkvičková ředkvičková pasta ředkvičková pomazánka z dušených ředkviček pomazánka z ředk řekvičková po recepty albert ředkvičková pomazánka

Zapomněl/a jsem heslo