Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hořčice hrubozrnná - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Rostbíf klasický

Rostbíf klasický

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hořčici, rozetřený česnek, tymián a lžíci oleje smícháme na kašičku, nasolený opepřený roštěnec obalíme ve směsi s hořčicí a necháme nejméně 1 hodinu uležet.Rozpálíme na…

Lososová pomazánka s křenem

Lososová pomazánka s křenem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Lososa zbavte kůže a vidličkou natrhejte maso na malé kousíčky do misky, kam přidejte lučinu (či jiný čerstvý sýr nebo vykapaný hustý jogurt), pak křen s oběmi hořčicemi…

Madla Novak

10 min

Mušle v trávě

Mušle v trávě

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Mušle zbavte nečistot, odstraňte "vousy", příliš je neproplachujte, ztratily by chuť "moře". Poničené mušle vyhoďte, na otevřené poklepejte. Pokud se mušle uzavře, je v…

Cibulovo-sýrový quiche

Cibulovo-sýrový quiche

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

těsto: 1. Do mísy kuchyňského robotu (nebo na vál) dáme mouku a sůl a několikrát zapulzujeme (promícháme). 2. Postupně přidáváme máslo a pulzujeme, asi 10 krát, dokud…

Plněné cibulové koule

Plněné cibulové koule

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Cibule oloupeme a odkrojíme oba konce. Rozřízneme je do půlky (od jednoho konce k druhému) a sloupneme z každé asi 3 vrstvy tak, aby se nám neponičily. Zbylé kousky…

Zapletalova

60 min

Bramborovo-rybí karbanátky

Bramborovo-rybí karbanátky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Brambory uvaříme v osolené vodě doměkka cca 15-20 min. Mezitím vlijeme mléko do hrnce, osolíme, opepříme a vložíme rybu a na mírném plameni vaříme 5-10 minut. Potom…

BILKOVAI

45 min

1 6 7 8 9 10