Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jablka sušená - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie1 044 kJ / 250 kcal
Bílkoviny2,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky1,73 g
– nasycené0,57 g
– nenasycené0,77 g
–– mononenasycené0,07 g
–– polynenasycené0,70 g
––– omega 30,13 g
Vláknina13,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy50,00 g
– cukry46,67 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Ovocná variace na kapra na černo

Ovocná variace na kapra na černo

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kapra osolíme a dáme do ledničky odležet. Mezitím si připravíme zeleninu, kterou pokrájíme na tenké nudličky, sušené ovoce rozkrájíme na kousky a svaříme červené víno se…

trebonskykapr

30 min

Křížaly jinak

Křížaly jinak

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Každým rokem děláme křížaly ze zralých oloupaných jablek, zbavených jádřinců. Také sušíme černý rybíz, jeřabiny a borůvky.Suroviny semelu na masovém strojku. Po velmi…

Sladká rýže se sušeným ovocem

Sladká rýže se sušeným ovocem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Rýži si uvaříme dle návodu. Mezitím si v misce smícháme oba dva jogurty (každý může dát dle vlastní chuti.. popř. i tvaroh), přidáme perníkové koření, sušené jablka,…

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více