Krémy do dortů
Recept ještě nebyl hodnocenZákladem skvělého dortu či jiného dezertu, který si žádá náplň, je kvalitní krém. Jestliže neznáte žádný ověřený recept, jenž by skvěle doplnil váš moučník, pak se…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 kJ / 3 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,08 g |
– nenasycené | 0,12 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,08 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Základem skvělého dortu či jiného dezertu, který si žádá náplň, je kvalitní krém. Jestliže neznáte žádný ověřený recept, jenž by skvěle doplnil váš moučník, pak se…
Štafetky jsou velmi snadné a dokonalé retro řezy, které možná mají svou největší slávu za sebou, ale přesto neupadly v zapomnění. Kombinace bílkového ořechového korpusu…
Pokud máte rádi kávu a vaječný likér, je pro vás tento recept správnou volbou. Kávu najdete v těchto řezech natřenou na těstě ve směsi s vaječným likérem a navíc i v…
Ořechové těsto s chutí po silné kávě, nahoře pak sladká a křupavá čokoláda. A mezitím jemný máslový krém dochucený rumem. Přesně to je ten chuťově vyladěný moučník,…
1. Vyšlehat pevný sníh. 2. Vyšlehat smetanu s vanilkovým cukrem. 3. Vyšlehat žloutky s moučkovým cukrem do pěny, k tomu ručně (už ne šlehačem) vmíchat nejprve…
Bílky s cukrem vyšleháme do husté pěny, postupně zlehka vmícháme žloutky a pudinky smíchané s práškem do pečiva. Těsto rozetřeme na vymazaný, moukou vysypaný plech a…
Tento recept je v mnoha rodinách dozajista oblíbeným. Jedná se o lahodné řezy z jemného piškotového těsta, které voní kávou a jsou plné ořechového krému. Nahoře je…
Pokud patříte mezi milovníky kávových sladkostí, jste tu správně. Výborná kávová kolečka plněná kávovým krémem ochuceným rumem připravíte poměrně snadno a na vánoční…
Kávové děrované řezy jsou přesně to, co chcete mít na dezertním talířku po nedělním obědě. Nejlépe ještě s šálkem dobrého čaje, či kávy. Kyprý korpus, silná kávová…
Pokud milujete kávu, upečte si na Vánoce kávovníčky. Krásně zdobené cukroví plné kávové chuti, která je obsažena v těstě, krému i polevě, se jistě stane pravidelnou…
Bílkové pečivo s nadýchanou šlehačkou a čerstvým ovocem. Tyto jemné sněhové pusinky budou ideálním dezertem k odpolední kávě. Upéct si je můžeme po celý rok, nebo když…
Pokud hledáte ještě další druh vánočního pečeného cukroví do vaší sbírky, neměla by tam tato čajová kolečka chybět. Jde o křehké těsto s ořechy, které doplňuje máslový…
Žloutky utřeme s cukrem (el. šlehačem), přidáme vidličkou rozmačkané banány a zašleháme. V jiné míse si smícháme mouku, kakao, pr. do pečiva a postupně zašleháváme do…
Vajcia vyšľaháme s cukrom do peny. Postupne všľaháme olej, kávu a mlieko.Pridáme múku s práškom do pečiva, škoricu, perníkové korenie, kôru a orechy. Dobre premiešame…
Snadné řezy, které můžete servírovat jako cukroví. Základ tkví v dortové oplatce, na kterou dáme upéct ořechové těsto. To po vychladnutí doplníme lahodným krémem z…
1.Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny 2.Z bílků vyšleháme sníh 3.Do žloutků přidáme mascarpone,dobře promícháme a nakonec pomalu vmícháme našlehaný sníh 4.Piškoty…
Žloutky s cukrem vyšleháme do pěny, po lžících přidáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva, vodu, ořechy, citronovou kůru a nakonec vmícháme ušlehaný sníh z bílků…
Šlehačku ušleháme, pak do jiné misky smícháme pomazánková másla a cukr, zamícháme. Pak přidáme šlehačku a vyšleháme v mixeru. Uvaříme si silnou černou kávu (3 lžičky…
Milovníkům kávy můžete udělat radost moučník s chutnou náplní a vůní jejich oblíbené pochoutky. Nemáte-li svůj oblíbený krém, vyzkoušejte tento, z našeho receptu. Ať již…
Pokud do moučníku přidáte vlašské ořechy, můžete se těšit na luxusní pochutnání. Ořechy dodají chuť i lehounkou křupavost. Doplňte ořechový korpus rolády ještě výborným…
Uvaříme si silnou černou kávu a přidáme do ní malinko sladidla, lžíci rumu a kapku aroma, necháme vychladnout. Vyšleháme si pomazánkové máslo se sladidlem, přidáme lžíci…
1 těsto: ušleháme bílky, postupně za stálého šlehání přidáváme cukr, žloutky, nakonec opatrně vmícháme mouku. Těsto vlijeme na plech vyložený pomazaným pečícím papírem…
Žloutky utřeme nad párou s cukrem do pěny. Bílky vyšleháme do tuhého sněhu, též i šlehačku. Mascarpone vmícháme do žloutků, pak šlehačku a naposledy sníh. Formu vyložíme…
Ve sladké kuchyni existuje nespočet různých příchutí těst a polev. Jednou z nich je velmi oblíbená kávová. Jen ze dvou surovin si pak můžeme připravit kávovou polevu. Z…