Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kořen petržele - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Polévka z kuřecích kostí

Polévka z kuřecích kostí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Do hrnca dáme kosti, odrezky mäsa, tuku, kože a zalejeme vodou. Osolíme, privedieme do varu a zbierame penu. Varíme sotva znateľným varom - vývar len jemne perlí. Po…

Slané koláčky s Pancettou

Slané koláčky s Pancettou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pláty listového těsta rozložíme a za pomoci vykrajovátka nebo velké sklenice vykrájíme 24 plných koleček. Z 16 plných koleček listového těsta vykrojíme malou sklenicí …

Colombo65

30 min

Savojská omáčka

Savojská omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Celer s petrželí si nakrájíme na proužky, pórek na kolečka, cibuli ne úplně nadrobno a z poloviny masoxu si uvaříme vývar. Na pánev si dáme máslo, na něj po rozehřátí…

Bibinka

30 min

Polévka Grunt

Polévka Grunt

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Všechnu zeleninu si nakrájíme na hrubé kousky(krom jedné brambory a česneku), pórek na půlkolečka a cibuli nadrobno, libeček. Tu pak orestujeme na oleji, přidáme mletou…

Bibinka

45 min

Pleťovka

Pleťovka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kořenovou zeleninu nadrobno nakrájíme nebo nahrubo nastrouháme a spolu s cibulkou orestujeme na omastku. Když je změklá, přidáme kvasnice a chvilku necháme rozpustit a…

Vaclav Fronek

60 min

Jehněčí na jalovci

Jehněčí na jalovci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na Boží hod velikonoční se dle tradic k obědu peče jehněčí. Spousta z nás se jehněčímu vyhýbá pro jeho specifickou vůni. Pokud ale maso dobře očistíte a dostatečně…

spagetka

125 min

1 2