Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koření na grilovanou zeleninu - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 701 kJ /
407 kcal
Bílkoviny6,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky7,50 g
– nasycené3,50 g
– nenasycené4,00 g
–– mononenasycené0,50 g
–– polynenasycené3,50 g
––– omega 30,00 g
Vláknina17,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 75 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy70,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Květáková pánev s brambory

Květáková pánev s brambory

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Omytý a osušený květák rozebereme na menší růžičky. Brambory oloupeme a nakrájíme na přibližně stejné kousky jako květák. Cibuli nakrájíme na klínky, česnek na drobno a…

Těstovinový salát s masem

Těstovinový salát s masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Uvaříme těstoviny dle návodu. Než se uvaří, nakrájíme uvařené nebo upečené maso (množství neudávám, protože tento salát dělám, když mi zbude maso od oběda.Na pánvičce…

Martina D.

30 min

Křupavá dýně z trouby

Křupavá dýně z trouby

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Skvělá křupavá dýně, skoro jako řízek. Obalená v kořeněném sýrovém trojobalu a pečená v troubě, takže si ji můžete směle vychutnat i pokud jste zrovna na dietě. Nejlépe…

mika59

35 min

Francouzské brambory podle mne Videorecept

Francouzské brambory podle mne

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Vylepšovat lze i takové zdánlivě "obyčejné" jídlo, jakým jsou francouzské brambory. Tak vznikl i tento recept na jidlo z jednoho pekáče. Použijte uzená žebírka, mají …

janky3

80 min

Cuketa s quinoou

Cuketa s quinoou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Quinou dáme do cedníku a několikrát propláchneme vroucí vodou , dáme do kestrůlku, zalijeme vodou a vaříme 15 - 20 min. Pak přiklopíme pokličkou a necháme dojít.Cuketu…

Pečená cizrna v troubě

Pečená cizrna v troubě

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Cizrnu zbavím nálevu a vysuším ji pomocí utěrky. Pak ji v míse smíchám s kořením a olejem.Peču na 200 stupňů cca 20-30 minutek. Cizrna by měla být lehce křupavá.

Kedlubnové hranolky

Kedlubnové hranolky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Hranolky z brambor už vás nebaví? Vyzkoušejte hranolky z kedlubny. Křupavé kousky zeleniny v lahodném těstíčku stačí usmažit do zlatova a podávat s oblíbeným dipem. Sami…

maris

15 min

Křupavý lilek z trouby

Křupavý lilek z trouby

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Křupavý lilek z trouby je zdravou alternativou ke smaženým pochoutkám, která vás překvapí svou chutí i texturou. Plátky lilku pečené do zlatova jsou dokonalým spojením…

mika59

25 min

Brambory pečené na špeku

Brambory pečené na špeku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Brambory dobře omyjeme a nakrájíme na čtvrtky. Špek nakrájíme na kostičky a smícháme s česnekem a kořením.Brambory smícháme s ochuceným špekem. Dáme do pekáčku a…

1 2 3 4

Naposledy jste si prohlédli