Kedlubnové hranolky

maris Kuchařka: maris

Zeleninová jídla 4 názory

Suroviny

1 větší kedlubna
Těstíčko :
100 g hladké mouky
1 vejce
1 lžička prášku do pečiva
125 ml piva nebo mléka
grilovaná zelenina koření
olej na smažení
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kedlubnu oloupeme a nakrájíme na hranolky.

  2. Z uvedených surovin našleháme hladké těstíčko, ve kterém kousky zeleniny namáčíme a hned dáváme do rozpáleného oleje.

  3. Smažíme do zlatova. Uvnitř mají zůstat kedlubny křupavé.

Poznámka

Servírujeme s různými omáčkami, my jsme měli bulharskou Lutenici.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Kedlubnové hranolky

  • maris maris(autorka receptu)

    Moc vám děkuji za upozornění a za opravení :-)To si to po sobě kontroluji, ale asi jsem slepá ;-(

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    magdalenko, už je to OK;-) Moc fajný recept, maris;-):yes:

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Marisko, v názve ti vypadlo písmenko, receptík milý. Keby som nebola pohodlná, tak sa na to dám a odskúšam. Vyhováram sa na teplo - máme 35 stupňov. Zdravím.

    Odpovědět

  • pes.filipes pes.filipes

    mňááám, tak to zkusím..dobrý tip je i ta lutenice. Smaženého květáku bych se užrala (omáčku robím tatarka+kečup, troška soli, pepře, chilli), tak tohle bude příjemná změna:-)

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: grilovaná kedlubna grilované kedlubny bulharská lutěnice lutěnice recept lutěnice grilovaný kedluben hranolky z kedluben smažené kedlubnové hranolky kedlubnové hranolky pečené v troubě smažené hranolky z kedlubny kedluben hranolky kedlubové hranolky grilovaná kedluben recept na lutenici smažené kedlubny kerlubové hranolky lutenica recept lutenice bulharska zeleninové hranolky pečené kedlubny

Zapomněl/a jsem heslo