Můj segedínský guláš
Recept ještě nebyl hodnocenSegedínský guláš je typická ukázka chuťově skvělého a přitom jednoduchého jídla z jednoho hrnce. Nejlépe chutná druhý, až třetí den, kdy se propojí chuť měkkého masa a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 339 kJ / 81 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16,00 g |
Sůl | 40,00 g |
Sacharidy | 20,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Segedínský guláš je typická ukázka chuťově skvělého a přitom jednoduchého jídla z jednoho hrnce. Nejlépe chutná druhý, až třetí den, kdy se propojí chuť měkkého masa a…
Do mísy dáme mleté maso, které osolíme(ne moc pokud použijeme nivu-je slaná dost), kyselé zelí pokrájíme, dáme gulášové koření, hořčici, nakrájený pórek, lahůdkovou…
Na oleji orestujeme cibulku, přidáme játra nakrájená na menší kousky, 1 lžíci gulášového koření. Podlejeme vodou, dáme masox a 10 minut dusíme. Smícháme 3 lžíce zakysané…
Smrže pokrájíme na kroužky, cibulku nadrobno, zeleninu nastrouháme na velkých slzách. Na pánev s olivovým olejem a kouskem másla dáme zeleninu. Do menšího hrnce dáme…
Nejdříve nakrájíme všechny cibule nahrubo a restujeme je na oleji dohněda. Pak přidáme maso, které promícháváme s cibulí, dokud nezačne pouštět hnědou šťávu. Přidáme…
Plátky masa a slaninu nakrájejte na malé kousky. Cibuli oloupejte a nakrájejte najemno.V pánvi rozpalte olej a orestujte cibuli. Nechte ji zezlátnout a přidejte maso se…
Do pekárny dám olej, spustím program marmeláda. Cibuli přidám, až když pekárna začne míchat. Nechám cca 5 minut a přidám maso, koření a nechám proběhnout celý program. …
Nejprve osmahnu nakrájenou cibuli, přidám maso na kostičky, nechám zatáhnout, zasypu kořením na guláš, chvilku osmahnu. Podliju trochou vody, přidám uzené maso na…
Pokrájame nadrobno cibuľu, očistíme zemiaky, cesnak, papriku, rajčiny a mäso nakrájame na kocky.Na masti osmažíme cibuľu do sklovita, pridáme hovädzie mäso,hríby,…
Maso a cibulku pokrajime na kosticky a osmahneme, ja pouzivam tlakovy hrnec a zaklad si osmahnu vzdy rovnou v nem. Pridame lzici protlaku a na nudlicky nakrajenou…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Cibulové placky „cibuláčky“: Na křupavé placičky stačí jen pár ingrediencí, výraznou chuť cibule zjemní sýr a voňavé bylinky
Pečeme s Ivou: Jak udržovat chlebový kvásek a jak z jeho přebytku upéct makové „telky“ kváskové nejen k televizi
Španělská studená polévka gazpacho z rajčat příjemně osvěží i ochladí a s přidanými krutony i skvěle zasytí