Zbojnické kotlety z krkovičky
Recept ještě nebyl hodnocenMaso naklepeme přes fólii, z obou stran osolíme, opepříme, posypeme paprikami i česnekem a dáme zakryté na 30 minut odležet do chladu.V misce rozšleháme vejce a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Maso naklepeme přes fólii, z obou stran osolíme, opepříme, posypeme paprikami i česnekem a dáme zakryté na 30 minut odležet do chladu.V misce rozšleháme vejce a…
Kotlety nakrájíme, mírně naklepeme, osolíme a opepříme.V misce smícháme tatarku, hořčici a kečup, potřeme kotlety z obou stran a necháme chvíli odpočinout.Mezitím…
Z kotletky uděláme placku, kterou jsme velmi mírně osolili a potřeli drceným česnekem.Na to nastrouháme nivu, poklademe plátky šunky, na šunku dáme listy špenátu. Čím…
Zapečené francouzské brambory nemusí být nutně jen bramborové. Vyzkoušejte je připravit z kedluben, které zapečete společně s uzeným masem, mrkví a ředkvičkami. Zdravý…
Lahodná růžičková kapusta je tradiční podzimní zelenina. Doplňte s ní třeba vepřové kotlety. Úprava na másle a slanině je lahůdkou. Přidejte už jen šťouchané brambory s…
Skvělý oběd nebo večeře, které připravíte na jednom plechu. Množství surovin i koření lze snadno přizpůsobit počtu strávníků. Velkou výhodou takto pečeného masa se…