Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kotleta jehněčí - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie453 kJ / 108 kcal
Bílkoviny20,10 g
– z toho živočišné bílkoviny20,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky3,10 g
– nasycené1,49 g
– nenasycené1,06 g
–– mononenasycené0,95 g
–– polynenasycené0,11 g
––– omega 30,05 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 77 mg
Sůl0,19 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Jehněčí podle Jamie Olivera

Jehněčí podle Jamie Olivera

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Jehněčí kotletky nebo řízky osolíme a zprudka osmahneme z obou stran na olivovém oleji aby se maso zatáhlo. Mezitím v zapékací misce smícháme trochu olivového oleje,…

Jehněčí kotlety na šalvěji

Jehněčí kotlety na šalvěji

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

V misce s olejem rozmícháme utřený česnek se solí a nasekané lístky šalvěje. Kotlety osolíme, potřeme směsí oleje, česneku a šalvěje, posypeme drceným kmínem a přidáme…

Jehněčí kotletky v marinádě

Jehněčí kotletky v marinádě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Smícháme ingredience na marinádu a vložíme do ní kotlety. Marinujeme 2-3 dny. Pak kotletky spolu s marinádou přikryté dusíme v troubě 30 minut.Kotletky otočíme a odkryté…

Jehněčí hřbet podle mne

Jehněčí hřbet podle mne

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Plátky masa omyjeme, osušíme, posolíme a lehce obalíme v mouce. Na pánvi rozpálíme olej a plátky na něm z obou stran rychle orestujeme.Maso pak vyndáme a na výpeku…

clupmi

90 min

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více