Pikantní uzená pomazánka
Recept ještě nebyl hodnocenMakrelu nakrájíme na drobné kousky, přidáme ostatní ingredience a pečlivě promícháme. Okořeníme, dochutíme a necháme v ledničce vychladit. Mažeme na čerstvé pečivo,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Makrelu nakrájíme na drobné kousky, přidáme ostatní ingredience a pečlivě promícháme. Okořeníme, dochutíme a necháme v ledničce vychladit. Mažeme na čerstvé pečivo,…
Z mouky, vejce a vody zaděláme těsto, vyválíme placku, usušíme a rozkrájíme na nudličky cca 50mm x 6mm. Vaříme 12 minut, potom propláchneme a scedíme. V rendlíčku…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Retro okénko: Legendární krakovský sýrový salát je vynikající na chlebíčky i jako samotný pokrm. Příprava je navíc snadná
Maďarská delikatesa ze zbytků? Tajemství Hortobáďských palačinek tkví v omáčce!
Chodské koláče vypadají jako šperk. Víte, jak se zdobí a proč se jim říká merhované?