Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Recept ještě nebyl hodnocenŽampiony se zeleninou pečené v pečence jsou jednoduchým a chutným pokrmem, který potěší milovníky lehkých a zdravých jídel. Kombinace šťavnatých hub a barevné zeleniny…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Žampiony se zeleninou pečené v pečence jsou jednoduchým a chutným pokrmem, který potěší milovníky lehkých a zdravých jídel. Kombinace šťavnatých hub a barevné zeleniny…
Tradiční velikonoční nádivka by měla být podle tradic prvním jídlem po čtyřicetidenním půstu, proto má být vydatná a sytá. Několik druhů masa nakrájeného na kostičky,…
Klasický kynutý velikonoční mazanec připravíme z těsta, do kterého přidáme štědrou dávku másla a rozinky. Vykynutý mazanec potřeme vejcem, posypeme plátky mandlí a…
Plněná vepřová kotleta na talíři vypadá skvěle a díky slanině zůstane krásně šťavnatá. S přílohou z pečené zeleniny poskytne tělu potřebné živiny a zasytí na dlouhou…
Americké lívance jsou oblíbeným pokrmem, který zpříjemní každé ráno. Měkké, nadýchané a plné chuti. Podávat je můžete polité máslem nebo sirupem. Hodí se ale i kousky…
Spojení krémového tvarohu s artyčoky vytváří harmonickou kombinaci, ideální na křupavý chléb, toast nebo jako originální dip k zelenině. Pomazánka je rychlá na přípravu…
Vepřové kotlety jsou libové a šťavnaté maso. Ke kotletám připravte houbovou směs s medvědím česnekem a cherry rajčátky. Vydatný pokrm, který se perfektně hodí k…
Jarní pomazánky by se bez ředkviček neobešly. Zkuste tuto jednoduchou, krásně krémovou. S pažitkou, ať je na pečivu ještě o jednu jarní bylinku více. Nejlépe bude…
Vynikající linecký koláč s tvarohovou náplní a meruňkami si zamilujete od prvního sousta. Bohatá tvarohová náplň voní vanilkou a meruňky ji skvěle doplňují. Koláč vám…
Tyto brambory jsou skvělým příkladem jednoduché a lahodné české kuchyně. Křupavé brambory pečené do zlatova se spojují s jemným tvarohem a pažitkou, což vytváří…
Tento recept potěší milovníky dobrého jídla z kvalitních surovin. Kombinace jemného kuřecího plátku, v máslové marinádě, se svěžím zeleným chřestem, doplněná o krémovou…
Nalaďte se na přicházející jaro výbornou bramborovou polévkou vonící po medvědím česneku. Ve vývaru povaříte brambory, zeleninu a houby. Chuť mu dodáte majoránkou a…
Tento originální způsob úpravy ředkviček vás velmi mile překvapí. Po dokončení zjistíte, že opravdu voní a chutnají jako pravé houby. Na jaře tak už nikdy nemusíte…
Pokud stále přemýšlíte, co připravit ke svátečnímu obědu, telecí pečeně je skvělou volbou. Mandlová krusta s česnekem maso skvěle dochutí a výsledkem je výtečný pokrm,…
Taková hustá polévka dokáže zasytit na hodně dlouhou dobu. Příkladem je přesně tato skvělá bramboračka. Zeleninový základ povaříme ve vývaru, přidáme sušené houby,…
Pokud si občas rádi dopřejete den bez masa, na tomto pokrmu si jistě pochutnáte. Špenátové knedlíky jsou jednoduché, nadýchané a dají se podávat s jakoukoliv zeleninou.…
Dobře vychucený sendvič potěší chuťové pohárky i zaplní žaludek. Jednoduché chutě jsou pak zárukou. A takové najdeme v tomto receptu. Opečený sendvič je plněný sýrem,…
Tato jemná sladkokyselá omáčka chutná skvěle s vařeným masem i vejci. Připravíme ji z máslové jíšky, kterou zředíme mlékem a dochutíme čerstvým libečkem, pažitkou a…
Jarní polévka z kořenové zeleniny a kedlubny má intenzivní chuť a opravdu dokáže postavit na nohy. Lžíce kurkumy dodá polévce ten správný šmrnc. Nezbývá jen, než se s…
Krémové polévky vynikají svou sytostí, díky které mohou sloužit i jako samostatný chod. Tato z pórku a jarní cibulky chutná skvěle díky použitému bílému vínu a vývaru.…
Sladké dozlatova pečené hrušky s medem, ořechy a špetkou venkovské nostalgie. Jednoduchý dezert, který voní po podzimu, můžete ještě vylepšit skořicí. Ideální k…
Křehké brynzové smažené placičky se špenátem, to je slovenská inspirace v zeleném kabátku. Tradiční suroviny, jednoduchá příprava a výsledek který potěší milovníky této…
Máte rádi, když je recept kompletní na maso i přílohu? Tak to jste tu správně. Dokřupava vypečené kachní prso je dochuceno koňakem a tymiánem. K němu se pak podává pyré…
Trhané maso je oblíbenou pochutinou, která si získává na oblibě. Zpravidla jej plníme do burgerů. Tentokrát máslové bulky můžeme naplnit trhaným kuřecím masem, které je…