Krůtí křídla plněná vinnou klobásou
Recept ještě nebyl hodnocenKrůtí křídla v kloubu rozdělíme a opatrně všechny části vykostíme, abychom získali 4 kapsy.Na každý plátek anglické slaniny vytlačíme ze střívka část klobásy. Slaninu s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Krůtí křídla v kloubu rozdělíme a opatrně všechny části vykostíme, abychom získali 4 kapsy.Na každý plátek anglické slaniny vytlačíme ze střívka část klobásy. Slaninu s…
Na těsto smísíme na pracovní ploše mouku se všemi přísadami, pak vše rychle uhněteme rukama na hladké těsto. Vytvoříme kouli, zabalíme ji do folie a dáme alespoň na 30…
Nejprve jsem dozlatova orestovala na kapce olivového oleje cibulku na kostičky a česnek. Přidala jsem sladkou mletou i uzenou papriku, chilli a pár vteřinek zarestovala…
Maso umyté a očištěné od blan, pokrájíme na kostky, dáme do mísy a silně zkropíme citronovou šťávou, zasypeme pepřem a osolíme. Odstavíme na zhruba půlhodinu.Mezitím…
Připravíme jako první náplně. Džem smícháme s pudinkovým práškem a skořicí. Tvaroh smícháme se smetanou, cukrem, vejci a pudinkovým práškem.Změkle máslo vyšleháme se…
Maslo a olej rozohrejeme na panvici a orestujeme na nich nadrobno nakrájanú cibuľu.Pridáme na kocky nakrájané mäso a restujeme, kým sa nezatiahne. Vložíme vetvičky…
Drobně pokrájenou cibuli osmažíme na másle dosklovata. Přidáme pokrájené houby, česnek a drcený kmín a dále smažíme do povadnutí (změknutí) hub. K houbám přidáme plátky…
Do misky nasypeme postupně polentu, zalijeme vroucím vývarem a mícháme, aby se neudělaly hrudky. Polenta musí být kašovité konzistence, ani ne řídká, ani ne hustá…
Nakrájame slaninu na kocky a vyškvaríme. Pridáme nadrobno narezanú cibuľu a opražíme. Vložíme na kocky nakrájané zemiaky a očistený kel, osolíme, zalejeme vývarom a…
Krůtí maso nakrájíme na malé kousky, pórek na půlkolečka.V kastrůlku rozehřejeme máslo a prudce na něm opečeme maso. Podlijeme vodou a dusíme doměkka.V druhém kastrůlku…
Krůtí maso nakrájíme na malé kousky, pórek na půlkolečka.V kastrůlku rozehřejeme máslo a prudce na něm opečeme maso. Podlijeme vodou a dusíme doměkka.V druhém kastrůlku…
Kuřecí stehna zespodu nařízneme podél stehenní kosti, tu v kloubu zlomíme a odstraníme. Přebytečnou kůži ponecháme. Rozřízlé maso jemně osolíme, položíme plátek másla a…
Rýži vaříme ve vývaru pod bodem varu 20 minut. Pražené arašídy posekáme (např v sekáčku, nebo je dáme do sáčku a rozbijeme je paličkou). Červené a zelené papriky…
Do mísy dáme prosátou mouku, citronovou kůru, cukr, změklé máslo, prášek do pečiva, žloutky. Všechno dobře zpracujeme na hladké těsto a necháme půl hodiny v chladu…
Sušené jablká namočíme na 12 hod do vody.Na masle skaramelizujeme cukor. Pridáme jablká aj s vodou, v ktorej sa máčali, vložíme slaninu vcelku a pomaličky na slabom ohni…
Brambory uvaříme ve vodě doměkka. Necháme je dobře vychladnout. Proto je lepší vařit je den předem. Studené brambory oloupeme a nastrouháme na jemno do velké mísy.…
Jáhly dáme do hrnku a třikrát důkladně propláchneme vřelou vodou, naposledy necháme v cedníku okapat. Dno kastrůlku vymažeme tukem, dáme je zpět do hrnku, zalijeme…
Batát ošúpeme, nakrájame na kocky a v osolenej vode uvaríme domäkka. Rozmixujeme a vmiešame lístočky saturejky.Pstruha osolíme a obalíme v zmesi mletej papriky a rasce.…
Uvařenou slepici obereme, pomeleme a maso na cibulce podusíme. Dušené maso necháme vychladnout, pak přidáme strouhanku, vejce, zakysanou smetanu, pepř a sůl. Můžete…
Kotlety mírně naklepeme a po okrajích nařízneme, aby se při opékání nezkroutily. V pánvi rozehřejeme olej, maso osolíme, opepříme a zprudka opečeme. Podlijeme vínem,…
Pierogi z kaszy jaglanej z serem Lista produktów tradycyjnych Ves Slomiana leží v podkarpatském województwie, okrese starowolskim, středisko (gmina) Pysznica.…
Pierogi z kaszy jaglanej z serem Lista produktów tradycyjnych Ves Slomiana leží v podkarpatském województwie, okrese starowolskim, středisko (gmina) Pysznica.…
Nivu nastrouháme, cibuli jemně nakrájíme a s tukem a ostatními surovinami dobře promícháme. Drobně pokrájená nebo na hrubém struhadle nastrouhaná vajíčka můžeme přidat…
Čočku uvaříme spolu se špetkou bazalky doměkka. Mrkev nastrouháme najemno, cibuli nakrájíme nadrobno.V kastrůlku rozpustíme máslo nebo ghí a na mírném plameni krátce…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Bezinkový likér: Dokonale lahodný nápoj s vůní kávy, vanilky a rumu může být skvělým jedlým dárkem
Začal samosběr malin a ostružin: Úroda je velká, za kilo dáte pouze 139 korun a na farmě rádi uvítají i děti
9 nejméně oblíbených potravin na světě a jak jim dát šanci: Takhle si brokolici, rozinky či modrý sýr zamilujete!